Tgrt Haber

1 milyonluk ödülü kazanan Rabia en çok etkilendiği ismi ve yapacaklarını açıkladı

13 Eylül 2023 11:12 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 14:12

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'yi kazanarak gündem olan ve hikayesi yürek burkan Rabia Birsen Göğercin, TGRT Haber canlı yayınına katıldı. 1 kişinin protez ihtiyacını karşılamaya söz veren Göğercin, en çok etkilendiği ismi de paylaştı. 

Katıldığı yarışma programında 1 milyonluk büyük ödülü kazanan Rabia Birsen Göğercin TGRT Haber’in canlı yayınına katıldı. İnanılmaz bir mutluluk içerisinde olduğunu belirten Göğercin, “Bir programla tüm Türkiye’yle tanışmış gibi oldum. Herkes inanılmaz bir sevgiyle beni kucakladı. Yarışmaya katıldığımda en fazla ikinci baraj sorusunu görebilirim diye düşündüm. Hatta heyecanlı bir insan olduğum için ilk soruda elenirim bile diyordum. Ummadığımız bir anda 1 milyonu kazandım. Annem de babam da var. İkisi de yanımdalar.” diye konuştu.

1 KİŞİNİN PROTEZ İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Protezinin bir iş insanı tarafından alınacağı bilgisi üzerine planımda çok büyük değişiklikler olmadığını ifade eden Göğercin, bir kişinin protez ihtiyacını karşılayacağını paylaştı. Göğercin şöyle konuştu: “Protezin bir iş insanı tarafından karşılandığı haberini birkaç gün önce aldım. Planlarımdan biri, birine destek olarak protez yaptırmak. Kalan parayı da ailemle birlikte harcamayı istiyorum. Babam ufak bir hobi bahçesi istiyor. Henüz çok net planlarım yok. Kenan bey her zaman için çok destekçimdi. Bana inandığını söyledi.” 

Rabia en çok etkilendiği ismin Neslican Tay olduğunu açıkladı.

“ETKİLENDİĞİM İSİM NESLİCAN TAY”

Göğercin, savaştığı kansere kafa tutan, yaşama sevinci ile insanların umudu olan, "Ben bir bacaktan çok daha fazlasıyım" ifadesiyle tanınan ve mücadeleden hiç vazgeçmeyen Neslican Tay’dan etkilendiğini paylaştı. Reklam ve film teklifleri için de gördükten sonra karar verebileceğini kaydeden Göğercin, “Etkilendiğim isim Neslican Tay. Henüz bir film teklifi gelmedi. Gördükten sonra da karar verebilirim. Ne olursa olsun, kaç yaşında olursak olalım, her şeyle karşılaşabiliriz. Bu hayat her zaman yaşanmaya değer. Hiçbir zaman pes etmememiz gerekiyor. O an kötü bir durumda olabiliriz ama bundan bir sene sonra değişebiliyor. Gün doğdukça umut her zaman doğuyor.” ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...