Tgrt Haber

10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler boşanıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Muhabir Online
27 Ekim 2023 10:59 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 10:59
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler boşanıyor

Arka Sokaklar ve Ihlamurlar Altında gibi dizilerde rol alan Zeynep Beşerle, 10 yıl önce Emir İçgören ile evlendi. Gözlerden uzak bir hayat süren Beşerler’in boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Karanlık Komedi isimli oyunla sevenleriyle buluşan Zeynep Beşerler, 10 yıl önce Emir İçgören ile evlendi. Çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığı iddia edildi.

10 YILLIK EVLİLİK BİTİYOR 

Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler 2013 yılında iş insanı Emir İçgören ile evlendi. Çiftin bu evliliğinden de Kerem adını verdikleri bir oğulları dünyaya gelmişti. Gözlerden uzak bir yaşam süren çift boşanma​ kararı aldı. Nisan ayında da boşanacakları gündeme gelen çift, iddiaları yalanlamıştı. Ancak, çiftin bu sefer evleri ayırdığı ve kesin boşanma kararı aldıkları iddia edildi. Emir İçgören’in evini terk ettiği ve Etiler'de kiraladığı bir evde yaşamaya başladığı da gelen iddialar arasında.

10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler boşanıyor

ZEYNEP BEŞERLER KİMDİR?

1 Ağustos 1979, İzmir​ doğumlu Zeynep Beşerler, İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf terketti. İlk olarak 2009 yılında Türkler Çıldırmış Olmalı yapımda rol alan oyuncu, asıl çıkışını ise Ihlamurlar Altında dizisiyle yaptı. 

Kaynak: Muhabir Online

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...