Tgrt Haber

12 yıl sonra setlere dönen Yasemin Özilhan’ın kazancı dudak uçuklattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2023 17:33 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 17:40
12 yıl sonra setlere dönen Yasemin Özilhan’ın kazancı dudak uçuklattı

Doktorlar’ın Ela’sı Yasemin Özilhan, ara verdiği oyunculuğa 12 yıl sonra geri dönüyor. Özilhan’ın dijital platformda yayınlanacak dizi için alacağı ücret ise dudak uçuklattı.

12 yıl sonra setlere dönmeye hazırlanan, bir dönemin doktor Ela'sı Yasemin Özilhan'ın oynayacağı karakter şimdiden merak konusu oldu. Sosyal medyada 1.5 milyon takipçiye sahip Özilhan, paylaşımlarıyla da gündem oldu. 

YASEMİN ÖZİLHAN’IN BÖLÜM BAŞI KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI

12 yıldır setlerden uzak kalan Yasemin Özilhan, rekor bir ücretle geri dönüyor. Dijitale 8 bölümlük dizi​ çekecek olan sosyetik isim, bölüm başı 1 milyon TL kazanacak.

12 yıl sonra setlere dönen Yasemin Özilhan’ın kazancı dudak uçuklattı

12 YIL SONRA SETLERE GERİ DÖNÜYOR

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre, 2011'de İzzet Özilhan'la evlenen güzel oyuncu​ Yasemin Ergene, Özilhan soyadını aldı. Oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan sosyetenin önemli isimlerinden oldu. Sadece konuk oyuncu olarak dizilerde rol alan Yasemin Özilhan, yeni bir projeyle ekrana dönüyor. Özilhan'ın başrolde yer alacağı dizi, bir dijital platform için çekilecek ve 8 bölüm yayınlanacak.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...