Tgrt Haber

13 milyon TL alıp konsere çıkmadıkları iddia edilen Zeynep Bastık ve Edis'ten cevap geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 11:43 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 11:46
13 milyon TL alıp konsere çıkmadıkları iddia edilen Zeynep Bastık ve Edis'ten cevap geldi

Zeynep Bastık ve Edis'in, üç konser için 13 milyon TL alıp konserlerini iptal ettiği iddiası üzerine iki sanatçının menajeri, “Sanatçı Zeynep Bastık ve Edis Görgülü hakkında asılsız ve gerçek dışı iddialar ve haberler yer almaktadır. Bu iddialara konu haberlerin, kişilik haklarımıza zarar vermek, itibarımız zedelemektedir” sözleriyle iddiaları yalanladı.

Hakan Uç'un Sabah gazetesindeki habere göre, önemli organizasyon şirketlerinden biri, ünlü şarkıcılar Zeynep Bastık ve Edis​ ile 2022 yılında Almanya'nın Stuttgart​, Berlin​ ve Düsseldorf şehirlerinde üç konser vermek üzere anlaşma imzaladı. Yetkililer, bu konserlerin teknik nedenlerle iptal​ edildiğini ve sanatçıların yeni bir tarih belirtmeden konserleri iptal ettiklerini iddia etti. 

İKİ SANATÇI İDDİALARI YALANLADI 

Şirketin açıklamasının ardından Edis ve Zeynep Bastık’ın basın danışmanı Özgür Aras iddiaları yalanlayarak, "Bugünlerde bazı basın yayın organlarında sanatçı Zeynep Bastık ve Edis Görgülü hakkında asılsız ve gerçek dışı iddialar ve haberler yer almaktadır. Bu iddialara konu haberlerin, kişilik haklarımıza zarar vermek, itibarımız zedelemek ve tarafımızı yıpratmak amacıyla yapılmış olduğu açıkça ortadadır." dedi.

13 milyon TL alıp konsere çıkmadıkları iddia edilen Zeynep Bastık ve Edis'ten cevap geldi

ŞİRKET, EDİS VE ZEYNEP BASTIK'I HAKSIZ KAZANÇLA SUÇLADI 

Şirket yapılan açıklama sonrası Zeynep Bastık ve Edis'i haksız kazanç elde ettiğini iddia ederek, "Edis ve Zeynep Bastık, konserlerini sosyal medya hesaplarından duyurarak profesyonellikten uzak ve hukuka aykırı bir şekilde iptal etmiştir. Bu durum, konser mekanlarına tazminat ödememize ve bilet paralarını iade etmemize neden oldu. İki sanatçı, hem bizi mağdur etti hem de aldıkları ücretleri iade etmeyerek haksız kazanç elde etti" ifadeleri kullanıldı.  

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...