Tgrt Haber

150 milyonluk vurgun yapıp kaçmışlardı! Kıvanç ve Beril Talu çifti yakalandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
05 Ocak 2024 10:46 - Güncelleme : 05 Ocak 2024 11:04
150 milyonluk vurgun yapıp kaçmışlardı! Kıvanç ve Beril Talu çifti yakalandı

Yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu çifti yakalandı. 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu Gürcistan'a kaçarken Sabiha Gökçen Havalimanında yakalandı

'Var Böyle Tipler' kanalıyla tanınan sosyal medya fenomeniKıvanç Talu​ ve eşi Beril Talu​'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'yu yakaladı.

150 MİLYONLUK VURGUN YAPIP KAÇTILAR 

Ponzi sistemiyle yakın çevrelerinin paralarını aldığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Çiftin arkadaşlarını, kuaförlerini, manikürcülerini, şoförlerini bile 'reklam işi' adı altında dolandırdıkları öne sürülmüştü. Komedyen ve oyuncu Kıvanç Talu ile reklamcılık sektöründe tanınan eşi Beril Talu, yakın çevresini dolandırmakla ve yurt dışına kaçtığı iddia ediliyordu. Şikayetler üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık​ Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucu yurt dışına kaçtığı iddia edilen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'yu yakaladı.



Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...