Tgrt Haber

2023 yılında en çok dinlenen şarkı ve şarkıcılar belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
30 Kasım 2023 10:43 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 10:45
2023 yılında en çok dinlenen şarkı ve şarkıcılar belli oldu

2023 yılına ait en çok dinlenen sanatçı ve şarkılar belli oldu. Açıklanan listeye göre, 2023 yılının en çok dinlenen şarkısı Simge'nin Aşkın Olayım olurken en çok dinlenen şarkıcı da Semicenk oldu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Spotify​, 2023’ün en çok dinlenen şarkısı ve şarkıcılarını belirledi. Listede Semicenk ve Aşkın Olayım şarkısıyla çok konuşulan Simge listenin başında yer aldı.

AŞKIN OLAYIM EN ÇOK DİNLENEN ŞARKI OLDU

Spotify, her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok dinlenen müziklerin listesinin açıkladı. Spotify'e göre ünlü şarkıcı Simge'nin Aşkın Olayım şarkısı en çok dinlenen şarkı olurken, Semicenk ise en çok dinlenen şarkıcı olarak zirvede yer aldı.

2023 yılında en çok dinlenen şarkı ve şarkıcılar belli oldu

EN ÇOK DİNLENEN ŞARKICILAR BELLİ OLDU

2023 yılında en çok dinlenen sanatçı ise Semicenk oldu. Listenin devamında UZI, Sezen Aksu, Motive, Lvbel C5, BLOK 3, Çakal, Mabel Matiz, Emir Can İğrek ve Ezhel yer aldı.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...