Tgrt Haber

3 yıl sonunda satmayı başardı! Ajda Pekkan’ın villasının fiyatı dudak uçuklattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 May 2023 10:25 - Güncelleme : 26 May 2023 09:49
3 yıl sonunda satmayı başardı! Ajda Pekkan’ın villasının fiyatı dudak uçuklattı!

Türk pop müziğinin usta ismi Ajda Pekkan, Sarıyer'deki villasını 3 yıldır satmak için uğraşıyordu. Süperstar, sonunda muradına erdi. Sarıyer'de 1,5 dönüm üzerine kurulu ve altı odalı evi satmayı başaran Pekkan’ın villasının satış fiyatı dudak uçuklattı!

Türk Müziği’nin usta ismi Süperstar Ajda Pekkan’ın Sarıyer’deki villası yaklaşık 3 yıldır satıştaydı ancak bir türlü alıcı bulamıyordu. Mart ayında bir emlak sitesinde 117 milyon 500 bin TL’den satışa sunulan villa​, yıllardır alıcı bulamamıştı. Fiyatında indirim yapılan villanın satışı nihayet gerçekleşti.

VİLLANIN FİYATI 65 MİLYON TL!

Takvim'in haberine göre; Ajda Pekkan​, üç senedir elinden çıkaramadığı evini de sonunda satmayı başardı. 1,5 dönüm üzerine kurulu olan altı odası, iki salonu ve üç banyosu bulunan villasını 65 milyon TL'ye satan Süperstar, rahat bir nefes aldı. 950 metrekare kullanım alanı olan evin satılmasında son dönemde gündemde olan olası İstanbul depremi de etkili oldu. Deprem​ açısından risksiz olan Sarıyer​, bu bölgeye olan talebi artırmıştı.

3 yıl sonunda satmayı başardı! Ajda Pekkan’ın villasının fiyatı dudak uçuklattı!

KALÇA KEMİĞİNİ KIRMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz aylarda verdiği konserler ve yaptığı danslarla ilgi çeken Ajda Pekkan, hayranlarını korkutmuştu. Evinde kaza geçiren ünlü şarkıcı, kalça kemiğini kırmıştı. Apar topar hastaneye kaldırılan Ajda Pekkan, 7 saatlik ameliyatın ardından fizik tedavi sürecini de tamamlayarak sahnelere yeni yılda geri dönmüştü. Geçirdiği kazadan sonra sahnelere dönen ünlü şarkıcı, yeniden konser vermişti. Bu konserde müziğin ritmine kendisini kaptıran Pekkan göbek atmıştı. Sağlığına kavuşan sanatçı, hayranlarını sevinmişti.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...