Tgrt Haber

4 aylık hamile Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
30 Kasım 2023 16:45 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 17:22
4 aylık hamile Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Yasak Elma dizisinin final yapmasının ardından basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenen oyuncu Eda Ece’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

21 Haziran'da 3 yıldır beraber olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer​ ile evlenen Eda Ece​ 4 aylık hamile. Oyuncunun bebeğinin cinsiyetinin ise kız olduğu öğrenildi.

EDA ECE’NİN KIZI OLACAK

Başarılı oyuncu Eda Ece yaz sonunda bebek​ beklediği haberiyle gündeme gelmişti. Hamileliğinin 4. ayında olan oyuncunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin bir kızları olacak.

4 aylık hamile Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

OYUNCU YENİ PROJELERE BAŞLADI 

Yasak Elma'nın final olmasının ardından bir süre dinlenen oyuncu, doğumdan önce yeni projelerini sosyal medyadan paylaşmaya başladı. 4 aylık hamile oyuncunun saçını tekrar sarıya boyaması sonrası "3 ay kusup geri geldim. Saçım da geri işe döndü. Şimdi yapacak işler var. Neler yaptığımı sizlere anlatacağım. Stay tuned! " notunu düşmesi sevenlerini heyecanlandırdı. 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...