Tgrt Haber

45 yıllık evlilik bitiyor! Meryl Streep ve Dom Gummer boşanıyor

25 Ekim 2023 17:25 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 17:25
45 yıllık evlilik bitiyor! Meryl Streep ve Dom Gummer boşanıyor

Oscar ödüllü oyuncu Meryl Streep 45 yıllık eşi Dom Gummer’dan boşanıyor. 1978 yılında evlenen çiftin 6 aydır ayrı olduğu konuşuluyor.

 "Demir Leydi", "Julie and Julia" ve "Mamma Mia" gibi filmlerde rol alan Oscar​ ödüllü oyuncu Merly Streep, eşi Dom Gummer ile boşanıyor. 45 yıllık eşinden boşanan dört çocuk sahibi olan çiftin aslında altı yıldır ayrı olduğu ortaya çıktı. 

45 YILLIK EVLİLİK BİTİYOR

2012 yılında Demir Leydi (Iron Lady) filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanan Meryl Streep, 1978 yılında tenisçi Dom Gummer ile evlendi. Son olarak 2018 yılında Oscar töreninde birlikte görüntülenen çift boşanma​ kararı aldı. Page Six'e konuşan kaynaklar, ayrılsalar da çiftin birbirine her zaman değer vereceğini söyledi. Çiftin Henry, Mamie, Grace ve Louisa Jacobson adında dört çocuğu bulunuyor. 

45 yıllık evlilik bitiyor! Meryl Streep ve Dom Gummer boşanıyor

MERYL STREEP KİMDİR?

22 Haziran 1949 doğumlu Meryl Streep, televizyon ve tiyatro alanlarında çalışmış Amerikalı oyuncudur. Streep ilk çıkışını Broadway'de 1975'te Trelawny of the 'Wells' adlı tiyatro oyununda sahne alarak yaptı. 1977'de televizyon filmi The Deadliest Season'da başrol oynadı. 1978'de, Holocaust mini dizisindeki rolü nedeniyle Emmy Ödülü Üstün Başrol Oyuncusu - Mini dizi veya Film ödülünü kazandı ve Avcı filmindeki rolüyle ilk Oscar adaylığını aldı. Streep, Kramer Kramer'e Karşı'da En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü (1979) ve Sophie'nin Seçimi ile En İyi Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü (1982) ve Demir Leydi rolüyle ve filmiyle tekrar En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'nü (2011) kazandı. Streep yine bir rekor kırarak 28 Altın Küre'ye aday olmuş ve sekizini kazanmıştır.

Kaynak: HOLA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...