Tgrt Haber

5 yıldır sahneye çıkmayan Beyonce bir döndü pir döndü! 1 saatlik sahne için adeta servet aldı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Ocak 2023 09:19 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 10:43
5 yıldır sahneye çıkmayan Beyonce bir döndü pir döndü! 1 saatlik sahne için adeta servet aldı

2018’den bu yana sahnelere çıkmayan dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, bu kararını Dubai’deki lüks bir otelin açılışıyla değiştirdi. Bir saatlik konser veren Beyonce, aldığı ücretle sosyal medyanın gündemine oturdu. Beyonce, bir saat için 24 milyon dolar alarak adeta rekor kırdı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce​, sadece VIP isimlere yönelik özel bir kutlamayla açılan Dubai​'deki Atlantis The Royal'in lansman etkinliğinde sahne aldı. Uzun bir aradan sonra ilk kez konser​ veren Beyonce, 1 saat için aldığı rekor ücretle herkesi şoke etti. Deniz kıyısındaki ultra lüks otelde gerçekleştirilen özel etkinlikte 1 saat şarkı söylemesi için Beyonce’ye tam 24 milyon dolar ödendi!

BEYONCE VE AİLESİ İÇİN 82 BİN DOLARLIK SUİT VERİLDİ

Beyonce, dün akşam sadece VIP isimlere yönelik özel bir kutlamayla açılan lüks otelde konser verdi. Konser için Dubai'ye giden Beyonce ve ailesinin kaldığı Royal Mansion adındaki süitin fiyatının yaklaşık 82 bin dolar olduğu açıklandı. 22’nci katta bulunan süitte sinema odası, koruma odası ve kendisine ait bir yüzme havuzu bulunuyor. Daha fazla oda istendiği takdirde bu süitin yanındaki 15 oda da tutulabiliyor.

5 yıldır sahneye çıkmayan Beyonce bir döndü pir döndü! 1 saatlik sahne için adeta servet aldı

6 kulenin birleşimi olan 43 katlı, 795 odalı otelin en ucuz odasının geceliği 850 dolar. Konukların izleyebileceği 4 bin denizanası içeren metrelerce yükseklikteki bir akvaryumun dışında, sekiz ünlü şefin yer aldığı 17 restoran ve barı bulunan otelin 44 odasında yüzlerce metrelik sonsuzluk havuzu bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...