Tgrt Haber

6 Şubat depreminin birinci yılında ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 10:04 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 10:04
6 Şubat depreminin birinci yılında ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7,7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde 53 bin 537 vatandaşımız hayatını kaybetti. Asrın felaketinin üzerinden 1 yıl geçti. 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ilk yılında ünlü isimler yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Kahramanmaraş​ merkezli gerçekleşen depremde, Hatay​, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya ve Elazığ'da da büyük yıkımlar meydana geldi. Tüm Türkiye​'nin seferber olduğu asrın felaketinin üzerinden bir yıl geçti. Ünlü isimler de 6 Şubat depreminin birinci yılında duygularını dile getirdi. 

SEREN SERENGİL 

Beraberlik yaşadığı Tohma’nın annesinin hayatını kaybettiğine de değinen Seren Serengil​,  depremin birinci yılında paylaşım yaptı ve üzüntüsünü dile getirdi. 

6 Şubat depreminin birinci yılında ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi - 1. Resim

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ 

Oyuncu Özge Özpirinçci asrın felaketinin birinci yılında "Unutmayışımız, her gün her saniye hatırlıyor olmayışımıza mahçup belki biraz. Ama o sabahtayız hala. Birlikte ve aynı kaderde, aynı günde kalakaldık öyle." sözleriyle duygularını dile getirdi. 

6 Şubat depreminin birinci yılında ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi - 2. Resim

ACUN ILICALI 

Acun Ilıcalı, yaptığı paylaşımda, "Ülkemize de baş sağlığı diliyorum. İnşallah bu acılar tekrar yaşanmaz." dedi. 

6 Şubat depreminin birinci yılında ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi - 3. Resim

VOLKAN DEMİREL 

Depreme Hatay'da yakalanan ve açtığı canlı yayında hüngür hüngür ağlayan Volkan Demirel, "Unutmadık, unutmayacağız" notunu düştü. 

6 Şubat depreminin birinci yılında ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi - 4. Resim

HAZAL KAYA 

Depremin olduğu gün doğumuna kısa süre kala yardım için seferber olan Hazal Kaya, "İlk günkü kadar acı, korku, çaresizlik, hissediyorum." sözleriyle depremden tam bir yıl sonra duygularını dile getirdi. 

6 Şubat depreminin birinci yılında ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi - 5. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...