Tgrt Haber

Gülşen Bubikoğlu 68’inci yaşını kutladı: ‘Gençlik aşısı yaptırmış’ yorumları havada uçuştu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Aralık 2022 10:06 - Güncelleme : 06 Aralık 2022 10:42
Gülşen Bubikoğlu 68’inci yaşını kutladı: ‘Gençlik aşısı yaptırmış’ yorumları havada uçuştu

Yeşilçam’ın en güzel oyuncularından kabul edilen usta sanatçı Gülşen Bubikoğlu, dün yakınlarıyla 68’inci doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncunun son halini gören sosyal medya kullanıcılarının birçoğu ise “Gençlik aşısı yaptırmış galiba” yorumu yaptı.

Türk Sineması’nın en sevilen ve izlenen filmlerinin güzel oyuncusu Gülşen Bubikoğlu, 68 yaşına girdi. Yılların eskitemediği oyuncuyu takipçileri beğeni yağmuruna tuttu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Bubikoğlu, fotoğraflarının yanı sıra kendi çizdiği resimleri de paylaşıyor. Kızı ve yakınlarıyla doğum günü​ pastasının önünde poz veren Bubikoğlu, son haliyle gündeme oturdu.

68’İNCİ YAŞINI KUTLADI

Yeşilçam’a güzelliğiyle damga vuran oyuncu​ Gülşen Bubikoğlu, son dönemde herhangi bir projede yer almıyor. Gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Bubikoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla kendini hatırlatıyor. Dün 68’inci doğum gününü kutlayan usta oyuncu, doğum günü pastasının önünde poz vererek "Bugün çok sevdiklerimle özel, güzel bir gündü. Doğum günü kızıydım ve çok keyifliydi" notunu düştü. Usta oyuncunun paylaşımına takipçilerinden beğeni geldi. Sosyal medya kullanıcıları Bubikoğlu’na “Gençlik aşısı yaptırdınız galiba”, “Güzelliğinizden hiçbir kaybetmiyorsunuz” yorumlarında bulundu.  

Gülşen Bubikoğlu 68’inci yaşını kutladı: ‘Gençlik aşısı yaptırmış’ yorumları havada uçuştu

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...