Tgrt Haber

7 ay işkence çektim diyen Ece Seçkin, hastalığını açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah.com.tr
09 Ekim 2023 13:47 - Güncelleme : 09 Ekim 2023 13:47
7 ay işkence çektim diyen Ece Seçkin, hastalığını açıkladı

Konserlerine devam eden Ece Seçkin, zor süreçlerden geçtiğini söyleyerek hastalığından bahsetti. 7 ay işkence çektim diyen Ece Seçkin, hastalığının bir süre tanısının konulamadığını belirtti.

Ece Seçkin’den hayranlarını üzen açıklama geldi. Katıldığı programda konuşan Seçkin, iki yıl boyunca tedavi​ sürecinin sürdüğünü belirterek, “7 ay işkence çektim” dedi. İdiyopatik kronik alerjisi olan Seçkin, tedavi sürecinden bahsederken, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

"7 AY İŞKENCE ÇEKTİM" 

Yoğun konser​ programına devam eden şarkıcı Ece Seçkin​, 21 Ekim'de İstanbul'da vereceği konser öncesi programda yaşadığı hastalığı açıkladı. Daha önce hiç bahsetmediği hastalığını anlatan Seçkiğn, "7 ay işkence çektim" dedi. Çok kötü 2 yıl geçirdiğini belirten Seçkin,  'İdiyopatik kronik alerji, yani sebebi bilinmeyen, tanısı konulamayan. Rahatsızlığımın ne olduğunun bulunması biraz zor olduğu için doğru tedaviye başlayamamıştık. Ama sonra doktorumun teşhis koyması ve doğru tedaviyle hayatım kolaylaştı. Yaklaşık yedi ay kadar işkence çektim. Sonrasında doğru tedaviyle iyi bir yere geldik. Ve iki aydır o atakları geçirecek, hastanelik olacak şeyler yaşamadım." ifadelerine yer verdi. 

7 ay işkence çektim diyen Ece Seçkin, hastalığını açıkladı

"ATAKLAR GEÇİRDİM"

Hastalık​ nedeniyle ağır ataklar geçirdiğini de belirten şarkıcı, çok dua ettiğini belirterek, “Ama sonradan anlattım ve bak herkesin verdiği moral bana ne kadar iyi geldi ki iyileştim. Şu an iyiyim, her şey yolunda atlattık diyebiliriz” diyerek şimdilerde gayet iyi olduğunu paylaştı.

 

 

Kaynak: Sabah.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...