Tgrt Haber

7 yıl sonra setlere dönen Bergüzar Korel isyan etti: Bu acıya yürek dayanmaz!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Ekim 2023 11:46 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 11:46
7 yıl sonra setlere dönen Bergüzar Korel isyan etti: Bu acıya yürek dayanmaz!

Eşi ve çocuklarıyla beraber Londra’ya taşınan Bergüzar Korel, yeni dizisi için İstanbul’a döndü. İmajını da tazeleyen oyuncu, sosyal medyadan yaralarını paylaşarak, çalışma koşullarına isyan etti.

7 yılın ardından yeni projeyle izleyici karşısına çıkacak oyuncu, çalışma koşullarından dert yanarak, işinin zorluklarından, bahsetti. Peş peşe sosyal medyadan paylaşım yapan oyuncu, yorgun ve makyajsız halini de paylaştı. 

BERGÜZAR KOREL'DEN PAYLAŞIMLAR PEŞ PEŞE GELDİ 

Prime Video, ilk yerli Amazon Original dizisi Düğüm'ün başrolünde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altınorak yer alıyor. Uzun bir aranın ardından setlere dönen oyuncu, yoğun iş temposuna isyan etti. Dizinin çekimleri devam ederken, oyuncular yeni imajlarıyla poz verdi. Paylaşımlarından birinde "Repo neydi? Repo dip boyaydı, eve gelen ustaydı, toplantılardı, onay bekleyen evraklardı" notunu düştü. 

7 yıl sonra setlere dönen Bergüzar Korel isyan etti: Bu acıya yürek dayanmaz!

ÇALIŞMA KOŞULLARINA İSYAN ETTİ 

8 ayda 20 kilo veren Bergüzar Korel, imajını da tazeledi. Yeni dizisi için saçlarını sarıya boyatan oyuncu, “Mesela o morluklar, tokatlar filan hep rol di mi?” diyerek sette yaşadığı zorluklardan da bahsetti.

Bergüzar Korel

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...