Tgrt Haber

75’lik Semiramis Pekkan egzersiz yaptığı anları paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Ocak 2024 16:53 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 16:54

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren 75 yaşındaki şarkıcı Semiramis Pekkan, egzersiz yaptığı anları “Sizin de bunu yapmanızı istiyorum” diyerek paylaştı.

Bir dönem kardeşi Ajda Pekkan​ gibi müzikle ilgilenen Semiramis Pekkan, 54 yılın ardından seslendirdiği şarkıyla tekrar gündem oldu. Youtube​ kullanmaya başlayan Semiramis Pekkan, şu sıralar yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündeme geliyor. Son olarak egzersiz​ yaptığı anları paylaşan sanatçıya 'Kim derki 75 yaşında' gibi yorumlar yapıldı. 

EGZERSİZ YAPTIĞI ANLARA BEĞENİ YAĞDI 

Egzersiz yaptığı anları paylaşan Semiramis Pekkan, fit görünümü ve enerjisiyle dikkat çekti. Spor yaptığı anlardan görüntüler paylaşan Pekkan, "Her gün ne yapacağımız bir seçim biliyor musunuz değil mi? Seçimler çok önemli, ben bunu yapıyorum ve sizin de bunu yapmanızı istiyorum. Çünkü iyi bir şey yapıyorsunuz kendinize. İnsanın kendisine iyi bir şey yapması çok önemli" ifadelerini kullandı.

 

75’lik Semiramis Pekkan egzersiz yaptığı anları paylaştı

 

75’lik Semiramis Pekkan egzersiz yaptığı anları paylaştı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...