Tgrt Haber

8 saatlik ameliyata alınan şarkıcı Şimal'in nişanlısından duygu dolu paylaşım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
17 Ocak 2024 13:00 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 14:18

Meme kanserini yendikten sonra beyninde tümör tespit edilen şarkıcı Şimal, 8 saat sürecek ameliyata alındı. Ameliyata götürülürken, şarkıcının sedyedeki halini nişanlısı "Güçlü kadınım benim dayan az kaldı" notuyla paylaştı.

Uzun süre meme kanseriyle mücadele eden şarkıcı​ Şimal, sağlığına kavuştuktan sonra beyninde tümör tespit edildiğini sosyal medyadan duyurdu. Büyük bir operasyona giren şarkıcıyı, nişanlısı bir an olsun yalnız bırakmadı.

NİŞANLISINDAN DUYGUSAL PAYLAŞIM 

8 saatlik ameliyata alınan Şimal'im sedyedeki halini nişanlısı "Bugüler de geçecek inanıyoruz. Dualarınızla bize hep güç verdiniz. Şimal'iniz birazdan ameliyata girecek, 8 saat süreceğini söylediler. Bir gün de yoğun bakımda kalacak ve tertemiz aramıza geri dönecek. Güçlü kadınım benim dayan az kaldı. Seni çok seviyorum" notuyla paylaştı. 

8 saatlik ameliyata alınan şarkıcı Şimal'in nişanlısından duygu dolu paylaşım

RUTİN KONTROLLERDE ÖĞRENDİ 

İlk albümünü 2012 yılında yayınlayan ünlü şarkıcı Şimal, daha önce yakalandığı meme kanseri​ ile gündeme gelmişti. Yeniden eski hayatına dönen ve konserlerine başlayan Şimal aldığı kötü haber ile sarsıldı. Rutin kontrollerini yaptıran şarkıcı sosyal medya hesabından beyninde tümor tespit edildiğini açıklamıştı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...