Tgrt Haber

8 yıla kadar hapsi istenen Shakira, katıldığı törende 8 ödül aldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Temmuz 2023 14:45 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 15:54
8 yıla kadar hapsi istenen Shakira, katıldığı törende 8 ödül aldı!

Dünyaca ünlü Barselonalı futbolcu Gerard Pique ile 11 yıllık birlikteliğini sonlandıran ünlü yıldız Shakira, son olarak vergi kaçakçılığı suçlamasıyla gündeme gelmiş ve 8 yıl hapsi istenmişti. Dünyaca ünlü yıldız, Porto Riko'da katıldığı bir törenden 8 ödülle ayrıldı.

11 yıllık sevgilisi futbolcu Gerard Pique​ ile olaylı şekilde Shakira​'nın adı Hollwyood yıldızı Tom Cruise​ ve F1 pilotu Lewis Hamilton​ ile anılmıştı.  İspanya'da bir mahkeme, Kolombiyalı dünya yıldızı Shakira için 2018'de gelir ve servet vergisinde sahtecilik yaptığı suçlamasıyla yeni bir soruşturma başlatmış ve şarkıcının 8 yıl hapsi istenmişti. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz akşam Porto Riko'da düzenlenen Premios Juventud 2023 adlı ödül törenine katıldı.

8 ÖDÜL KAZANDI

NTV'den derlenen bilgiye göre; 46 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, "En İyi Kadın Şarkıcı" ve "En İyi Şarkı" başta olmak üzere törenden 8 ödülle ayrıldı. 

OĞULLARI YALNIZ BIRAKMADI

Hakkında çıkan suçlamalar nedeniyle zor bir dönemden geçen şarkıcı, törene Pique ile birlikteliğinden olan oğulları Sasha (8) ve Milan (10) ile katıldı. Gecede 8 ödül kazanan Shakira, başarısını oğullarıyla kutladı. 

8 yıla kadar hapsi istenen Shakira, katıldığı törende 8 ödül aldı!

"AİLEM DAĞILMIŞTI"

Öte yandan, Shakira Pique'nin kendisini aldattığı haberini babası yoğun bakımdayken aldığını söylemişti. Barselona'dan taşınıp çocuklarıyla birlikte Miami'ye yerleşen Kolombiyalı şarkıcı, People en Espanol dergisine konuştu.

46 yaşındaki şarkıcı, "Her şey bir anda oldu. Ailem dağılmıştı. İhanete uğradığımı, babam yoğun bakımdayken basından öğrenmiştim" dedi.

Yaşadığı zorlu süreci "atlatamayacağına" inandığını belirten şarkıcı "Hayatımda en çok sevdiğim erkek, babam, ona en ihtiyacım olan zamanda ellerimden kayıp gidiyordu. Onunla konuşamıyordum ya da en yakın arkadaşımdan tavsiye alamıyordum" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...