Tgrt Haber

80 milyon TL'lik reklam çekiminde olay! Fahriye Evcen'in istekleri krize yol açtı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 11:31 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 11:31
80 milyon TL'lik reklam çekiminde olay! Fahriye Evcen'in istekleri krize yol açtı

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit 80 milyon TL'lik bir reklam anlaşmasına imza attı. İddiaya göre, sette Evcen'in istekleri yüzünden kriz çıktı.

Fahriye Evcen​ ve Burak Özçivit’in 80 milyon TL’lik reklam​ çekiminde kriz çıktı. 2 senelik anlaşmanın ilk çekimi için Katar’a giden çiftin istekleri yüzünden sette kriz çıktığı iddia edildi.

FAHRİYE EVCEN'İN İSTEKLERİ KRİZE YOL AÇTI 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti son günlerin en çok konuşulan magazin konularından birisi oldu. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in reklam anlaşması son günlerin en çok konuşulan haberlerinden biri oldu. Daha önce hiçbir ünlüye gitmeyen bir rakama ‘evet’ diyen çift, çekim için yola çıktı. İddiaya göre; Evcen, eşi ile birlikte oynayacağı reklam filmi setinde kriz çıkardı. Kendisine özel kulis hazırlanan Evcen, karavan olmadan çekime başlamak istemedi. Bunun üzerine sete lüks karavan getirtildi.

80 milyon TL'lik reklam çekiminde olay! Fahriye Evcen'in istekleri krize yol açtı - 1. Resim

80 milyon TL'lik reklam çekiminde olay! Fahriye Evcen'in istekleri krize yol açtı - 2. Resim

80 milyon TL'lik reklam çekiminde olay! Fahriye Evcen'in istekleri krize yol açtı - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...