Tgrt Haber

Açelya Akkoyun’un en acı günü: Annesinin ölümüyle yıkıldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2022 12:51 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 13:31
Açelya Akkoyun’un en acı günü: Annesinin ölümüyle yıkıldı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Açelya Akkoyun sosyal medya hesabından annesi İncila Akdeniz'i kaybettiğini duyurdu. Anne acısıyla yıkılan Akkoyun’a yakın arkadaşları ve sevenlerinden çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.

Oyuncu​, sunucu ve yazar Açelya Akkoyun, annesini kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Akkoyun "Canımız, varlığımızın en kıymetli parçası Canımız annemiz Hakkın rahmetine kavuştu. Seni sonsuz seviyorum anne" diyerek duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

SENİ SONSUZ SEVGİYLE SEVİYORUM ANNE

Annesini kaybeden oyuncu Açelya Akkoyun sosyal medya hesabından; “Canımız, Varlığımızın en kıymetli parçası Canımız annemiz Hakkın rahmetine kavuştu. SENİ SONSUZ SEVGİYLE SEVİYORUM ANNE. Can parçam, kıymetlim Annemiz incila Akdeniz i Ataköy beşinci kısım cami ikindi namazında uğurluyoruz” paylaşımında bulundu. Akkoyun’a birçok ünlü isimden başsağlığı mesajı geldi.  İncila Akdeniz'in cenazesi Ataköy beşinci kısım camiinde kılınacak ikindi namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacak.

Açelya Akkoyun’un en acı günü: Annesinin ölümüyle yıkıldı!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...