Tgrt Haber

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'dan 'bebek' haberine yalanlama

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
02 Eylül 2024 10:42 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 16:05
Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'dan 'bebek' haberine yalanlama

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya 5 Eylül Perşembe günü evleniyor. Düğün öncesi Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı’nın ‘bebek’ heyecanı yaşadığı iddia edilirken, Ayça Çağla Altunkaya'dan yalanlama geldi.

Acun Ilıcalı​, Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra hemşire Ayça Çağla Altunkaya​ ile sevgili olmaya başlamıştı. Her röportajında Çağla ile çok mutlu olduğunu belirten Acun Ilıcalı, dördüncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çiftin İstanbul​'da gerçekleşecek düğünü 5 Eylül'de yapılacak. Düğün​ öncesi Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'dan 'hamilelik' haberlerine ise yalanlama geldi. 

ACUN ILICALI VE AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA'DAN 'BEBEK' HABERİNE YALANLAMA 

Söylemezsem Olmaz özel haberine göre; 5 Eylül'de nikah masasına oturacak Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'dan 'bebek' haberi geldi. Ayça Çağla Altunkaya'nın 3,5 aylık hamile olduğu iddia edildi. 

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, Gazetemagazin’e yaptığı açıklamayla hamilelik iddialarını yalanlayarak, “Her iki ayda bir benim hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin..." dedi.

Acun Ilıcalı beşinci kez baba oluyor! Ayça Çağla Altunkaya'dan 'bebek' haberi - 1. Resim

Söylemezsem Olmaz özel haberine göre; Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya 5 Eylülde evleniyor. Dördüncü kez nikah masasına oturacak Acun Ilıcalı, yakın arkadaşlarının olduğu küçük bir grupla düğün yapmayı planlıyor. Geçtiğimiz hafta Adriana Lima'nın kızlarıyla alışveriş yaparken görüntülenen Çağla Altunkaya, 5 milyon TL'lik yüzüğüyle dikkat çekmişti. 

Acun Ilıcalı beşinci kez baba oluyor! Ayça Çağla Altunkaya'dan 'bebek' haberi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...