Tgrt Haber

Şeyma görmesin! Acun Ilıcalı, Çağla ve kızı Melisa'yla pozlarını yayınladı...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Temmuz 2023 11:38 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 16:09
Şeyma görmesin! Acun Ilıcalı, Çağla ve kızı Melisa'yla pozlarını yayınladı...

Kariyerindeki başarılarının haricinde özel hayatıyla da sık sık gündem olan 54 yaşındaki ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 24 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile evlilik yolunda ilerliyor. Ilıcalı son olarak Şeyma Subaşı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa ve kız arkadaşı Ayça Çağla ALtunkaya ile birlikte pozlarını ilk kez yayınladı. Bu pozları görenler ise “Şeyma sakın görmesin” yorumları yaptı.

Üçüncü evliliğini 2017 yılında kendinden 20 yaş küçük Şeyma Subaşı​ ile yapan Acun Ilıcalı​ 2018 yılında boşanmış, bu evliliğinden de Melisa​ adında kızı olmuştu. Şimdilerde kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile beraber olan ve ilişkisini evlilik yolunda ilerleten Acun Ilıcalı, 24’üncü yaşına giren Altunkaya’nın doğum gününü büyük bir kutlama ile yaptı.

“ŞEYMA DUYMASIN” YORUMLARI YAĞDI

Sabah.com’un derlemesine göre; Sosyal medyada özel hayatına dair paylaşım yapmamaya dikkat çeken Acun Ilıcalı, bu sefer kural bozdu. Ilıcalı, kız arkadaşıyla çektirdiği kareleri ardı ardına yayınladı. Ilıcalı ile kendisinden 30 yaş küçük olan Altunkaya'nın romantik pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Kız arkadaşıyla pozlarını paylaşan ünlü isim "Duygularımı bugün kulağına söyledim herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun" notunu ekledi.

Şeyma görmesin! Acun Ilıcalı, Çağla ve kızı Melisa'yla pozlarını yayınladı...

Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Altunkaya için "Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı" demişti. Son olarak Acun Ilıcalı 24. yaşına giren Altunkaya ve Şeyma Subaşı'dan olan kızı Melisa ile mutluluk pozu verdi.

Melisa'nın Çağla ile de arasının iyi olduğu gözlenirken pozları görenler "Şeyma görmesin", "Şeyma kıskanır" yorumlarında bulundu. Acun Ilıcalı'nın 24'lük kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya​ ve kızı Melisa'yla verdiği mutluluk pozlarına ise beğeni yağdı.  Acun Ilıcalı, iki gün öncede Melisa'nın dadısını öptüğü ve ona sevgi gösterdiği anları paylaşmıştı. Ilıcalı paylaşıma ise "Bir dadıdan daha fazlası" yorumunda bulunmuştu. Futbola olan tutkusuyla bilinen ve hayalinin bir gün kulüp satın almak olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl İngiltere Championship takımlarından Hull City​'nin sahibi olmuştu.

Dört kızı bulunan ve en büyük kızı Banu Ilıcalı'dan bir kız çocuğu dedesi olan Acun Ilıcalı, geçen günlerde yeni yaşına merhaba demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...