Tgrt Haber

Acun Ilıcalı ‘Ekranda tamamını gösterseydik’ diyerek Survivor konseyinde yaşananları bir bir anlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 11:03 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 11:03
Acun Ilıcalı ‘Ekranda tamamını gösterseydik’ diyerek Survivor konseyinde yaşananları bir bir anlattı

Acun Ilıcalı, Survivor konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu ve Nagihan’ın kavgası sonrası ilk kez bu kadar sinirlenerek, "Siz ne istiyorsunuz. Her gün olay çıkartıyorsunuz. Kavga mı kaos mu?" diyerek bağırıp sandalye devirmişti. Ilıcalı, konseyin tamamında neler olduğunu ilk kez anlattı.

Nagihan​'ın diğer yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziksel temasta bulunmasının ardından ilk kez bu kadar sinirlenen Acun Ilıcalı​ sandalye fırlattı. Yaşananların çoğunun ekrana yansıtılmadığını anlatan Ilıcalı, kamera arkasında yaşananları bir bir anlattı. 

"YÜZDE 75'İNİ GÖSTEREMEDİK"

Eser ve Berfu Yenenler'in sunucu olduğu programa katılan Acun Ilıcalı, sinirli halinin hatırlatılması üzerine, ''Rahmetli babamın bir lafı vardı rahat battı diye. Gerçekten Survivor​'da bu kadar güzel bir kadro varken bu kadar sorunun olması beni çok rahatsız etti. Tabii ki siz ekranda yüzde 20 ile 25 arası görebildiniz bizim yaşadıklarımızı çünkü yayıncılık kuralları gereği bizim gösterdiğimiz özenden dolayı biz yüzde 75'ini gösteremedik. İki video göstersem şok geçirirsiniz' dedi.

Acun Ilıcalı ‘Ekranda tamamını gösterseydik’ diyerek Survivor konseyinde yaşananları bir bir anlattı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...