Tgrt Haber

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün tarihi ertelendi! Sebebi ise şaşırttı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
28 Ağustos 2024 09:22 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 10:34
Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün tarihi ertelendi! Sebebi ise şaşırttı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bir süredir beraber olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile evlilik kararı aldı. 5 Eylül’de evlenmeleri planlanan Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya’nın düğünü iptal oldu. Düğün yeri ve tarihini değiştiren Acun Ilıcalı'nın sebebi ise şaşırttı.

Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya​ ile beraber olan Acun Ilıcalı​, Çok mutlu bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı” demişti. Evlilik​ kararı alan Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya’nın 5 Eylül’de gerçekleşmesi beklenen nikah tarihi ertelendi.

ACUN ILICALI İLE ÇAĞLA ALTUNKAYA'NIN DÜĞÜNÜ İPTAL OLDU 

Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’ya aldığı 5 milyon TL’lik yüzükle evlilik teklifi eden Acun Ilıcalı, düğün​ tarihini erteledi. 5 Eylül'de evlenecekleri söylenen çiftin, düğünü de Marmaris​'te yapacağı iddia edilmişti. Ancak düğün son anda iptal edildi. Muhabir Online'ın haberine göre; Düğün bir anda Esma Sultan Yalısı'na taşındı ve tarihin de bir gün önceye alınarak 14 Eylül olarak güncellendiği iddia edildi.

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün tarihi ertelendi! Sebebi ise şaşırttı - 1. Resim


ACUN ILICALI DÜĞÜNÜNÜ NEDEN İPTAL ETTİ?

Acun Ilıcalı'nın CEO’su Arzu Hanım 4 Eylül’de Alaçatı’da evleniyor. O sebeple Acun Ilıcalı, düğüne katılmak için kendi düğününü 14 Eylül tarihine erteledi.

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün tarihi ertelendi! Sebebi ise şaşırttı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...