Tgrt Haber

Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya’nın davetiyesinde dikkat çeken not!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
02 Eylül 2024 21:58 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 22:01
Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya’nın davetiyesinde dikkat çeken not!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya 4 Eylül Perşembe günü dünyaevine girecek. Düğün hazırlıklarını tamamlayan çiftin düğün davetiyesinde ise dikkat çeken bir not yer aldı. İşte o ayrıntı...

Acun Ilıcalı​, Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra hemşire Ayça Çağla Altunkaya​ ile sevgili olmaya başlamıştı. Her açıklamasında Çağla ile çok mutlu olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, dördüncü kez nikah masasına oturacak. Düğün​ davetiyesini de yakınlarına ulaştıran çiftin davetiyeye düştüğü not sosyal medyada gündem oldu.

SOSYAL MEDYA NOTU GÖZLERDEN KAÇMADI!

4 Eylül'de evlenecek olan çiftin davetiyesinde "Lütfen, sosyal medya olmasın" notu dikkat çekti. Sade ve siyah-beyaz renklerin ağır bastığı davetiye için 'Acun'un tarzı yansımış' yorumları yapıldı.

Esma Sultan Sarayı'nda yapılacak olan düğün saat 21.00'da gerçekleşecek. 

Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya’nın davetiyesinde dikkat çeken not! - 1. Resim

LÜKS YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKMİŞTİ 

Geçtiğimiz hafta Adriana Lima'nın kızlarıyla alışveriş yaparken görüntülenen Çağla Altunkaya, 5 milyon TL'lik yüzüğüyle dikkat çekmişti. 

Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya’nın davetiyesinde dikkat çeken not! - 2. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...