Tgrt Haber

Şeyma Subaşı’nın ağlamaklı paylaşımı kafa karıştırdı: Acun Ilıcalı kızını Şeyma Subaşı’na göstermiyor mu?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Kasım 2022 10:26 - Güncelleme : 18 Kasım 2022 11:08
Şeyma Subaşı’nın ağlamaklı paylaşımı kafa karıştırdı: Acun Ilıcalı kızını Şeyma Subaşı’na göstermiyor mu?

Mısırlı iş insanı, milyarder Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Acun Ilıcalı kızı Melisa ile fotoğraf paylaştıktan hemen sonra Subaşı, kızını özlediğine dair ağlamaklı bir poz vererek “her gün böyleyim” notunu düştü. Subaşı’nın yaptığı paylaşım, kızından bir süredir ayrı olduğunu gösterdi.

Acun Ilıcalı​'nın kızı Melisa​'yla paylaşımından sonra ağlamaklı halini paylaşan Şema Subaşı, ayrıca "Sanırım bunu paylaşmamalıydım ama zaten paylaştım" notunu düştü. Şeyma Subaşı’nın bu pozuna bir takipçisi “Umarım ayrılmamak üzere birleşirsiniz” yorumu yapınca Subaşı, “Bütün destekleriniz için amin diyorum” dedi.

ACUN ILICALI'YLA ARASININ BOZULDUĞU SÖYLENTİLERİ

Subaşı, bir sonraki paylaşımında "Akıllı bir insan zirvedeyken daha mütevazi olmak gerektiğini ancak dokunulmaz olduğunu düşündüğünde tepeden düştüğünde anlar" yazdı. Bu sözler Acun Ilıcalı'ya gönderme olarak algılanırken ikilinin arasının bozulduğuna dair söylentiler sosyal medyada konuşulmaya başladı. Şeyma Subaşı​ akabinde sosyal medya​ hesabından kendisine gelen bir mesajı da paylaştı.

Şeyma Subaşı’nın ağlamaklı paylaşımı kafa karıştırdı: Acun Ilıcalı kızını Şeyma Subaşı’na göstermiyor mu?

“ANNESİ OLARAK YANINDA DEĞİLSİN”

Şeyma Subaşı'ya gelen mesajda "Çok üzgünüm senin adına Melisa bu dönemlerini yaşlarını tekrar yaşamayacak ve annesi olarak yanında değilsin. Canım benim ruhu güzel kadınsın. Umarım ayrılmamak üzere birleşirsiniz" yazıyordu. Subaşı ise bu mesajı yayınlayarak "Bütün destekleriniz için âmin diyorum" dedi. Subaşı'nın paylaşımları sonrası "Acun kızı göstermiyor mu?", "Acun ve Şeyma arasında ne oluyor?" yorumları sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...