Tgrt Haber

Acun Ilıcalı terlik üretimine başladı, Erzurum’da fabrika kurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Anadolu Ajansı
24 Ekim 2023 10:01 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 10:01
Acun Ilıcalı terlik üretimine başladı, Erzurum’da fabrika kurdu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle, iş insanları Acun Ilıcalı ve Fatih Melek’in ortaklığıyla kurulan ve 500 kişinin istihdam edildiği terlik fabrikasının açılışı yapıldı.

Acun Ilıcalı​ ve Fatih Melek ortaklığıyla kurulan terlik fabrikası hizmete açıldı. İki isim de açılışa katılırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu törende Acun Ilıcalı’ya memleketine yatırım yaptığı için teşekkür etti. 

ZAFER TARIKDAROĞLU: ACUN ILICALI’YA TEŞEKKÜR EDERİM 

Erzurum​'un Aziziye ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan terlik fabrikasına katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, "Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda istihdam ve üretimi artırarak Türkiye'yi en büyük küresel sanayi ve ticaret merkezlerinden biri haline getireceğiz." dedi. Tarıkdaroğlu, Acun Ilıcalı'ya da teşekkür ederek, "Özellikle kadın çalışanlarımızın yüzde 80'lerde olması Bakanlık olarak bizleri ayrıca mutlu etti. Erzurum'a bu konuda pozitif ayrımcılık yapıp kadınlarımıza daha çok girişimcilik imkanı verme adına çalışmalarımız devam edecek." diye konuştu.

Acun Ilıcalı terlik üretimine başladı, Erzurum’da fabrika kurdu

ACUN ILICALI’DAN BİR YATIRIM DAHA GELECEK 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Erzurum'a yakın zamanda yeni bir yatırım daha yapacaklarının müjdesini vererek "Erzurum'da başkanımızın destekleriyle inşallah yine güzel şeyler bizi bekliyor olacak. Devletini seven insanlar vatandaşımızın daha rahat yaşam sürmesine katkı veriyorlar. Devletimizin desteği bizim için o kadar önemli ki hiçbir iş tıkanmıyor, herkes iyi niyetli. Biz de hevesimizi kaybetmeden güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz." dedi. 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İsmet26 Ekim 2023 19:26

Helal olsun acun ılıcalıya,yurdunu ve milletini seven dost canlısı bir insandır acun ılıcalı, kendisine çok teşekkür ediyorum, Türk halkı seni çok seviyor acun ılıcalı

Sonraki Haber Yükleniyor...