Tgrt Haber

Acun Ilıcalı kızlarıyla tatile çıktı: Torununu gören herkes aynı yorumu yapıyor

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Eylül 2022 09:52 - Güncelleme : 05 Eylül 2022 11:47
Acun Ilıcalı kızlarıyla tatile çıktı: Torununu gören herkes aynı yorumu yapıyor

Yoğun bir sezon yaşayan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kızlarını ve torununu ihmal etmiyor. Çocukları ve torunuyla tatile çıkan Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Takipçiler, Ilıcalı'nın torunun için "aynı anneannesine benziyor" yorumlarında bulundu.

Acun Ilıcalı​ birkaç ay önce satın aldığı İngiliz takımı Hull City’le ilgilenebilmek için Survivor’daki sunuculuğunu bırakmış, bu görevi de eski yarışmacılardan Murat Ceylan’a vermişti. Takımıyla ilgilenebilmek için çoğunlukla Londra’da olan ünlü televizyoncunun, kızları ve torunuyla vakit geçirmeyi ihmal etmediği görüldü. Acun Ilıcalı, önceki gün kızları ve torunu Begüm ile olan tatil fotoğrafını sevenleriyle paylaştı.

Acun Ilıcalı kızlarıyla tatile çıktı: Torununu gören herkes aynı yorumu yapıyor

ACUN ILICALI’NIN TORUNU ANNEANNEYE BENZETİLDİ

Üç evlilik yapan Acun Ilıcalı’nın Seda Başbuğ ile olan ilk evliliğinden olan kızı Banu Ilıcalı 2016 yılında dünya evine girmişti. Banu Ilıcalı'nın 2020 yılında kızı Begüm’ü dünyaya getirmesiyle Acun Ilıcalı ilk torun sevgisini tatmıştı. Torunu Begüm’le sık sık bir araya gelen ünlü televizyoncu bu kez kızlarını da yanına alarak tatile çıktı. Tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Ilıcalı’ya hayranlarından beğeni ve yorum yağdı. Takipçilerin, torunu Begüm’ü sıklıkla anneannesine benzetmesi de dikkat çekti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...