Tgrt Haber

Acun Ilıcalı’dan çalışanlarına büyük jest! 1100 çalışanı ve ailesini tatile Çeşme’ye götürdü

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2023 14:40 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 15:44

Özel hayatı ve projeleriyle gündemden düşmeyen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu kez takdir toplayan bir davranışa imza attı. TV8 ve Acunmedya’nın sahibi olan Ilıcalı, buradaki 1100 çalışanını aileleriyle Çeşme’ye tatile götürdü.

Ünlü televizyoncu Acun ılıcalı’dan çalışanlarına büyük bir jest geldi. Acunmedya ve TV’de çalışan toplam 1100 kişiyi tatile çıkaran Ilıcalı, sosyal medyada övgü üstüne övgü aldı. ‘Patron gibi patron’ yorumlarının yağdığı ünlü televizyoncu etkinliğe bizzat katılım sağladı. 

Acun Ilıcalı’dan çalışanlarına büyük jest! 1100 çalışanı ve ailesini tatile Çeşme’ye götürdü

GELECEK YIL İÇİN DE TATİL SÖZÜ VERDİ

Acunmedya ve TV8’in yaklaşık 1100 çalışanı Çeşme​ ve Alaçatı’da gönüllerince eğlendi. Acun Ilıcalı’nın organize ettiği tatilde çalışanlar ve aileleri Alaçatı’da konaklayıp Ayayorgi koyundaki Mano Del Sol Beach’te denizin keyfini çıkardılar. Acun Ilıcalı’nın da katıldığı etkinlikte sezonun yorgunluğunu atarken mutlu anlar yaşayan tüm ekip, Acun Ilıcalı’dan gelecek yıl için de tatil sözü alarak tatili sonlandırdı ve İstanbul’a döndü. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...