Tgrt Haber

Acun Ilıcalı’dan dev yatırım! Yeni bir kanal daha satın alıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2024 15:40 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 15:49
Acun Ilıcalı’dan dev yatırım! Yeni bir kanal daha satın alıyor

Acunmedya'nın ve Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı, yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Acun Ilıcalı’nın Sport1 şirketinin hisselerinin yüzde 50'sini 30 milyon euro karşılığında satın alacağı iddia edildi.

İsviçreli medya​ grubu Ilıcalı'nın Sport1 şirketinin hisselerinin yüzde 50'sini 30 milyon euro karşılığında satın alacağını iddia etti. Reuters'ın haberine göre, Ilıcalı sporla ilgili realite formatları gelecekte Sport1'de de yayınlanacak.

ACUN ILICALI​ YENİ BİR KANAL DAHA SATIN ALIYOR 

Yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Ilıcalı'nın bu girişiminin resmi kurumlar tarafından onaylanmadığı belirtildi. Sport1'in Acunmedya'ya satışının henüz rekabet ve medya düzenleme kurumlarınca onaylanmadığı da yer aldı. Highlight Communications, geçen yaz Sport1'in hisselerini tamamen ya da kısmen satışa çıkarma kararı almıştı.

Acun Ilıcalı’dan dev yatırım! Yeni bir kanal daha satın alıyor - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...