Tgrt Haber

Acun Ilıcalı’nın doktor abisini görenler inanamadı: “Yolda görsem Acun sanırdım”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2022 10:51 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 11:12
Acun Ilıcalı’nın doktor abisini görenler inanamadı: “Yolda görsem Acun sanırdım”

Yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kendisi kadar ailesi de merak konusu. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü televizyoncu, önceki gün abisi Ömer Cenker Ilıcalı ve yeğeni Ece ile çektirdiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşınca beğeni yağmuruna tutuldu. Ilıcalı’nın abisini görenler “Yolda görsem Acun sanırdım” yorumlarında bulundu.

Bir süredir kendini işine veren ve satın aldığı İngiliz takımı Hull City​ ile ilgilenen televizyoncu Acun Ilıcalı​ kızı, abisi ve yeğeni ile ilk kez bir fotoğraf paylaştı. Acun Ilıcalı'nın KBB doktoru olan abisini görenler ise gözlerine inanamadı. Birçok takipçisinin Acun ılıcalı’nın bir abisi olduğundan bile haberi yokken görenler birbirlerine olan benzerlikleri nedeniyle şaşkınlığını gizleyemedi. Ilıcalı’nın takipçileri “Birbirlerinin kopyası” gibi yorumlarda bulundu.

ACUN ILICALI ABİSİYLE İLK KEZ FOTOĞRAF PAYLAŞTI!

Kızlarıyla mütemadiyen bir araya gelen ünlü televizyoncu Ilıcalı, abisi Ömer Cenker Ilıcalı ve yeğeni Ece ile ilk kez bir fotoğraf karesi paylaştı. Büyük kızı Banu Ilıcalı'nın da olduğu aile fotoğrafı sosyal medyaya bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın bir abisi olduğunu bilmeyen sosyal medya kullanıcıları şaşkınlıklarını gizleyemedi ve birçok kişi "Yolda görsem Acun Ilıcalı zannederim", ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’nın doktor abisini görenler inanamadı: “Yolda görsem Acun sanırdım”

ÖMER CENKER ILICALI KİMDİR?

Acun Ilıcalı’nın paylaştığı fotoğraftan sonra abisi Ömer Cenker Ilıcalı merak konusu oldu. Ömer Cenker Ilıcalı kimdir? Sorularıyla arama yapanlar için kısaca Ömer Cenker Ilıcalı, 1967 yılında Erzurum​'da doğdu. 54 yaşındaki Ömer Cenker Ilıcalı, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1998 yılında aynı üniversiteden uzmanlık aldı. Ardından ABD Albert Nemeth Lazer Merkezi'nde çalıştı. Şimdilerde özel bir hastanede Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak görev alan Ilıcalı, çok iyi derecede İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca bilmektedir. Ömer Ilıcalı aynı zamanda Çocuk Eğitim Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı.

Acun Ilıcalı’nın doktor abisini görenler inanamadı: “Yolda görsem Acun sanırdım”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...