Tgrt Haber

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı Fas’ta evleniyor: İşte düğün tarihi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Kasım 2022 11:37 - Güncelleme : 30 Kasım 2022 14:06
Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı Fas’ta evleniyor: İşte düğün tarihi!

Acun ılıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, bir yıldır görüştüğü Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile evlenme kararı almıştı. Bu kararın ardından bir dargın bir barışık ilişkilerini sürdüren çift, evlilik tarihini belirledi. Fas'ın Marakeş kentinde dünya evine girecek olan ikilinin nikah tarihi 2023'ün mayıs ayı olacak.

Bir yılı aşkın süredir Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi​ ile beraber olan Şeyma Subaşı’nın evlilik​ tarihi ve yeri kesinleşti. Sabah’tan Gazeteci Bülent Cankurt’un haberine göre mutluluğa evet demek için Afrika’ya gidecek olan çiftin düğün​ tarihi ise 2023’ün mayıs ayı.

MAYIS AYINDA EVLENECEKLER

Bülent Cankurt, köşesinde şu sözlere yer verdi: “2021'deki evlilik teklifini tamamına erdiremeyen Şeyma Subaşı​'nın, kısmetse mayısta muradına ereceğini yazmıştım. Çalkantılı bir aşk yaşayan Şeyma ile Meedo için mayıs uzun bir süre ama bu kez durum ciddi gibi gözüküyor! Mayıs ayının ilk haftasını boş bırakmaları için dostlarına 'save the date' mesajı gönderen aşıklar, düğün yerini bile belirlemiş. Özellikle Avrupa sosyetesinin Afrika​'daki en gözde tatil yerleri arasında olan Fas'ın Marakeş şehrinde vuslata ermeye karar vermişler. Şeyma, 14 ay evli kaldığı Acun Ilıcalı ile Fransa'nın sahil kasabası St.Tropez'de masalsı bir düğünle evlenmişti. Şimdi de Marakeş'te görkemli bir düğünle ikinci evliliğini yapacak. Yaptığı jestlerle Şeyma'nın ayağını yerden kesen milyarder eniştenin, dillere destan bir düğün hazırladığı konuşuluyor. Bakalım nasıl bir düğün olacak, merakla bekliyorum.”

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı Fas’ta evleniyor: İşte düğün tarihi!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...