Tgrt Haber

Acun Ilıcalı’nın kaçak yayın isyanı: Kaçak yayın izlemek hırsızlığa girmiyor mu?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Kasım 2022 15:08 - Güncelleme : 10 Kasım 2022 15:19
Acun Ilıcalı’nın kaçak yayın isyanı: Kaçak yayın izlemek hırsızlığa girmiyor mu?

Önceki gün bir televizyon programında merak edilenleri yanıtlayan televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, birçok kişinin merak ettiği kaçak yayın konusunda sert ifadelerde bulundu. Ilıcalı, kaçak yayınla nasıl başa çıkabiliriz sorusuna “Hırsızlığa girmiyor mu bu?” diyerek tepki gösterdi.

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı​ katıldığı bir sohbet programında Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı. 2023 Survivor’un format değişikliğine gideceğinden söz eden başarılı televizyoncu, kaçak yayın konusunda da tepkisini dile getirdi. Ilıcalı, “Yani üzülerek söylüyorum kaçak yayın seyretmenin ben çok normal bir hareket olduğunu düşünmüyorum.” dedi.

“KAÇAK YAYIN İZLİYORSAN BUNUN ADI HIRSIZLIKTIR”

2023 Survivor​ hakkında fiziksel aktivitelerden ziyade artık zeka odaklı yarışmalara da yer vereceğini söyleyen Ilıcalı, kaçak yayınlarla ilgili, "Kaçak yayın izlemek normal bir hareket değil. Ahlak ölçülerinde çok yanlış bir hareket olmuyor mu? Bu problemin çözüleceğini düşünüyorum. Kaçak yayınlar dünyada çok olan bir şey değil. İnsanların bu konuyu kafasında çok doğru değerlendirdiğini düşünmüyorum. Benim gözümde kaçak yayın seyreden farkında olmadan hırsızlık yapıyordur. Kaçak yayın izliyorsan bunun adı hırsızlıktır. Marketten, 'acıktım' diyip bir kek alabilirsin. O da hırsızlıktır. Sebebi doğrudur ya da yanlıştır, onu bilmem ama faaliyet olarak karşılığı bu" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’nın kaçak yayın isyanı: Kaçak yayın izlemek hırsızlığa girmiyor mu?

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...