Tgrt Haber

Kızına aldığı milyonluk araba gündem olmuştu! Acun Ilıcalı’nın uçak masrafı dudak uçuklattı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Haziran 2023 11:45 - Güncelleme : 24 Haziran 2023 13:29
Kızına aldığı milyonluk araba gündem olmuştu! Acun Ilıcalı’nın uçak masrafı dudak uçuklattı

Ünlü televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı, son olarak 19 yaşındaki kızına aldığı lüks arabayla gündem olmuştu. Sibel Arna'nın programına konuk olan Ilıcalı şimdi de uçak masrafıyla gündeme oturdu. Ünlü televizyoncu, en çok uçak masrafından yakındı.

Televizyon programları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Acun Ilıcalı​, son olarak 19 yaşındaki kızı Leyla​'ya aldığı milyonluk arabayla konuşulmuştu. Ilıcalı, bu defa uçak​ masrafıyla gündem oldu. Sık sık yurt dışına çıkan Acun Ilıcalı uçak masrafını söyleyince ağızlar açık kaldı. 

Kızına aldığı milyonluk araba gündem olmuştu! Acun Ilıcalı’nın uçak masrafı dudak uçuklattı

“UÇAĞIN OKYANUSU GEÇMESİ 100 BİN DOLAR”

Sibel Arna'nın YouTube'daki programı 'Ne olursan Ol Rahat Ol’un' tanıtım bölümüne konuk olan Acun Ilıcalı, hakkında merak edilenleri anlattı. Ilıcalı'nın uçak maliyetinden yakındığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Programda "Uçakla bir yere gitmek çok maliyetli" diyen Ilıcalı, ''O kadar hesapsız bir insan değilim, uçakla bir yere gittiğimde iki işi bir araya getirerek hareket ederim, planlamamı ona göre yaparım'' açıklamalarıyla dikkat çekti. Sibel Arna "Acun da ekonomi yapıyor yani" deyince Ilıcalı, "Yüzde yüz yapıyor" diye yanıt verdi. Yeme içme konusunda tasarruf yapmadığını söyleyen Acun Ilıcalı uçak masrafını söyleyince ağızlar açık kaldı. Ilıcalı "Uçağın okyanusu geçmesi 100 bin dolar. O noktada ben de ekonomi yapıyorum" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...