Tgrt Haber

Atakan Işıktutan'ın sakatlığı Acun Ilıcalı’ya pahalıya patlayabilir

21 Şubat 2022 11:12 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 14:06
Atakan Işıktutan'ın sakatlığı Acun Ilıcalı’ya pahalıya patlayabilir

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’da Atakan Işıktutan sakatlandı. Omzunda kalıcı bir hasar olabileceği yönünde yapılan açıklamaların ardından yarışma için gerekli tedbirlerin alınmaması nedeniyle Hukukçular tarafından Acun Ilıcalı'nın trilyonluk tazminat ödeyebileceği ifade edildi.

Yıllardır ekranların sevilen yarışması olan ve bu yıl ‘All Star’ konseptiyle yayınlanan Survivor’da dokunulmazlık mücadelesi vardı. Yarışmada sakatlanan ve omuzunda kalıcı bir hasar olabileceği açıklanan yarışmacı Atakan Işıktutan için Acun Ilıcalı’nın tazminat ödeyebileceği ifade edildi.

Atakan Işıktutan'ın sakatlığı Acun Ilıcalı’ya pahalıya patlayabilir

Atakan'ın son durumunu paylaşan Ilıcalı, yarışmacının Survivor'a devam edip etmeyeceğini de açıkladı.

Acun Ilıcalı, Atakan ile ilgili olarak şunları ifade etti:

"Bir konuyu size açıklamam gerekiyor. Bu konu bir yarışmacımızla ilgili Atakan. Atakan'ın omzuyla ilgili detaylı bir şekilde sağlık ekibimiz incelemeler yaptı. Dün söylediğim konu omzun iyileşmesi değil Survivor'a devam ederse oluşabilecek riskler konusu. Tabii ki gündeme geldi. Sağlık ekibimiz Atakan'ın omzundaki sakatlığın bundan sonra yarışırsa büyük bir risk olacağını ve kendi sağlığıyla ilgili ciddi problemler oluşturabileceğini söyledi. Bu da şu demek oluyor, tabii ki üzgünüz. Çok erken bir sakatlık. Atakan'ın sakatlığı maalesef Survivor'a devam etmesine izin vermiyor ve Atakan bugün itibarıyla Survivor All Star'a veda etti. Yarın vedalaşmaya gelecek."

Atakan Işıktutan'ın sakatlığı Acun Ilıcalı’ya pahalıya patlayabilir

GEREKLİ TEDBİR ALINMADI

Atakan Işıktutan’ın başına gelen olayı değerlendiren hukukçular ise omzundan kalıcı bir hasar tespit edilirse, Acun Ilıcalı'nın yarışma için gerekli tedbirleri almaması sebebi ile trilyonluk tazminata mahkum olabileceğini belirtti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...