Tgrt Haber

Acun Ilıcalı'nın Survivor'daki ilginç tavırları dikkat çekti! Sosyal medyayı sallayan yapay zeka iddiası

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 23:55 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 17:21

Survivor All Star 2024 programıyla yeniden ekranlara yeniden sunuculuk yapan Acun Ilıcalı'nın erkan karşısındaki tavrı merak konusu oldu. İlginç tavırları ve hareketleriyle izleyicinin dikkatini çeken Acun Ilıcalı'nın el kol hareketlerindeki uyuşmazlık akıllara yapay zekayı getirdi. Yoğun gündeminde Acun'un programı yapay zeka ile sunduğu iddiası hakkında bir açıklama ise henüz yok. İşte Acun Ilıcalı'nın gündem olan videosu...

Survivor All Star​ 2024 tüm heyecanıyla izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ederken programı sunan Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı​'lya ilgili çok ilginç bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın yapay zeka​ destekli programı çektiği öne sürüldü. Sosyal medyadan bazı kullanıcılar Acun Ilıcalı'nın programı yapay zeka ile sunduğunu destekleyen bir yazı paylaştı. Paylaşımda en dikkat çeken ise kullanıcı Acun'un el kol hareketlerinin ve konuşması arasındaki uyuşmazlığa dikkat çekti.

ACUN ILICALI SURVİVOR'U YAPAY ZEKA İLE SUNUYOR İDDİASI

Yıllardır Survivor'ı izlediğini belirten bir sosyal medya kullanıcısı, yaptığı paylaşımda Acun'un ses tonuna ve hareketlerine dikkat çekti. Acun Medya​ tarafından bir açıklama gelmezse de paylaşım üzerinden devam eden etkileşimden bazı kullanıcılar da Acun'un bunu yapabileceğine yönelik yorumlar yaptı. O paylaşımda ise yer alan açıklama işte şöyle;

"Yanlışsam lütfen düzeltin... Acun Ilıcalı'nın sesine çok benziyor ama hafif titrek ve farklı. O mu değil mi emin olamadım. Ancak vurgulamalar ve cümleler aynı. TV'nin içine girip tek tek yarışmacılara baktım. Ancak Acun hiç bir yerde yok. Sunum yapılırken cümleler olabildiğince yuvarlak ve genel geçer. Haliyle aklıma Acun'un yorgunluktan kurtulabilmek için sunumu yapak zekaya yaptırıp montajla eklediği aklıma geldi" 

Acun, Survivor'ı yapay zekayla mı sundu? Sosyal medya bu iddia ile çalkalandı - 1. Resim

ACUN ŞOV YAPTI!

Acun Ilıcalı'nın yapay zeka ile sunum yaptığı düşünülen video ise geçtiğimiz hafta gündem olan kavga videosu oldu. Program sırasında oyuncuların kavga etmesi ve Acun'un aynı anda müdahale etmek yerine farklı bir açıdan müdahale etmesi seyircilerin dikkatini çekti. Oyuncularla aynı karede yer almayan Acun'un ses düzeyinin de çok teknolojik olması da diğer dikkat çeken konu oldu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...