Tgrt Haber

Adana’da bulunan Haluk Levent'ten deprem paylaşımı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Temmuz 2023 10:11 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 11:16
Adana’da bulunan Haluk Levent'ten deprem paylaşımı!

Adana’nın Kozan ilçesi bu sabah 5,5 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Adana’da bulunan Haluk Levent de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "5.5 büyüklüğünde depreme uyandık az önce. Umarım bir kayıp yoktur" dedi.

TGRT Haber’den Burcu Nur Yılmaz’ın haberine göre; Türkiye​, 6 Şubat’ta meydana gelen ve merkez üstü Kahramanmaraş​ olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle büyük bir yıkıma uğramıştı. Yaraların halen sarılmaya devam ettiği deprem​ bölgelerine en büyük desteklerden biri de sanatçı Haluk Levent​ tarafından sağlanmıştı. Bu sabah Adana​ Kozan’da meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremde ünlü sanatçı bölgede bulunuyordu. Levent, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

VATANDAŞLAR KENDİNİ SOKAKLARA ATTI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Adana'nın Kozan ilçesi olan 5,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 11,27 kilometre derinlikte olduğu aktarıldı. Deprem, kent merkezi ve çevre ilçelerde paniğe neden oldu. Vatandaşlar evlerinden ve işyerlerinden kendilerini sokağa attı. 

Adana’da bulunan Haluk Levent'ten deprem paylaşımı!

"DEPREME UYANDIK AZ ÖNCE"

6 Şubat depremlerinde bölgeye gidip depremzedelere yardımcı olan ve hala deprem bölgesinde faaliyetlerine devam eden Haluk Levent, sosyal medyada hesabından yaşanan depremi "5.5 büyüklüğünde depreme uyandık az önce. Umarım bir kayıp yoktur. Kozan- Adana" diyerek takipçilerine duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...