Tgrt Haber

Adanalı dizisiyle tanınan Tuğçe Özbudak felç geçirdi! Ameliyat öncesi dua istedi…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Ağustos 2023 10:15 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 10:53
Adanalı dizisiyle tanınan Tuğçe Özbudak felç geçirdi! Ameliyat öncesi dua istedi…

2008 yılında yayınlanan Adanalı dizisindeki Pınar rolüyle hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak, bacağındaki uyuşukluk nedeniyle gittiği hastanede kısmi felç geçirdiğini öğrendi. Ameliyata alınması gereken oyuncu, sosyal medya hesabından dua istedi.

2008 yılında ATV’de yayınlanan ve o döneme damgasını vuran Adanalı dizisindeki "Pınar" rolüyle tanınan oyuncu Tuğçe Özbudak, bir süredir yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme geliyor. Geçirdiği estetik operasyonlar sayesinde bambaşka birine dönüşen Tuğçe Özbudak, kısmı felç​ geçirdi. Bugün ameliyata alınması gereken oyuncu, sosyal medya hesabından hayranlarıyla durumunu paylaştı. 

Adanalı dizisiyle tanınan Tuğçe Özbudak felç geçirdi! Ameliyat öncesi dua istedi…

"AYAĞIMDA KISMİ FELÇ OLUŞMUŞ"

Bacağındaki uyuşukluk nedeniyle gittiği hastanede kısmi felç geçirdiğini öğrenen Tuğçe Özbudak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bacağımdaki uyuşukluk sandığımızdan da ciddiymiş ve acil yarın sabah ameliyata alacaklar beni. Bir fıtık patlağı. Sağ bacağımda %80 kuvvet kaybına sebep olmuş ve ayağımda kısmi felç oluşmuş. Arayan soran herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Ben bunu da Allah'ın izniyle atlatacağım inşallah." 


Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...