Tgrt Haber

Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak’tan estetik itirafı: Kariyer planı gibi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: 2. sayfa
19 Ekim 2023 11:57 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 11:58
Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak’tan estetik itirafı: Kariyer planı gibi

Adanalı dizisinde oynadığı Pınar karakteriyle popülerlik kazanan Tuğçe Özbudak, geçirdiği değişimlerle adından sıkça söz ettiriyor. Konuk olduğu 2. Sayfa programında eleştirilere cevap veren oyuncu, yaptırdığı estetik operasyonu bir bir sıraladı.

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Adanalı dizisinde Pınar karakteriyle tanınan oyuncu Tuğçe Özbudak, seneler içinde büyük değişim geçirdi. Geçirdiği değişim hakkında konuşan Özbudak, “Yaptırdıklarımı saklamıyorum zaten” dedi.

TUĞÇE ÖZBUDAK, ESTETİKLERİNİ BİR BİR SIRALADI 

Katıldığı programda tek tek yaptırdığı işlemleri sıralayan Özbudak, “Çeneme dolgu yaptırdım. Botoks yaptırdım. Ama ben bu estetikleri kaç yaşımda yaptırdım. Millet estetik​ yaptırmaya 15-16 yaşlarında başlıyor, kariyer planı gibi. Önce burunlarını sonra dudaklarını yaptırıyorlar” dedi.

"DUDAĞIM YOKTU"

Tuğçe Özbudak 'Bu kadar estetiğe gerek var mıydı?' sorusuna ise 'Burnuma aslında çok gerek yoktu. Ancak dudağım yoktu' dedi.

Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak’tan estetik itirafı: Kariyer planı gibi

OYUNCU" YETER" DİYEREK SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ 

Canlı yayında yaptığı açıklamanın ardından oyuncu, sosyal medyadan gelen eleştirilere de cevap verdi. Instagram’ın hikâye bölümünden bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, 'Yeni bir estetik yaptırmadım ama yine de siz bilirsiniz. Her 2-3 ayda bir 15 sene önceki halimle karşılaştırılmamı artık normal karşılar hale geldim. Zaten saklamıyorum yaptırdığım işlemleri ama her seferinde yeni bir şey yaptırmışım gibi yazılması komik. Ayrıca 15 sene önceki haliyle kim aynı kalabilir ki? Yeter” sözleriyle sürekli estetikle gündeme gelmekten sıkıldığını dile getirdi.

 

 

Kaynak: 2. sayfa
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...