Tgrt Haber

Adım Farah dizisinin final tarihini seyirciler belirleyecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
13 Aralık 2023 16:11 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 16:11
Adım Farah dizisinin final tarihini seyirciler belirleyecek

Başrolünde Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in yer aldığı Adım Farah dizisinin final tarihi belli oldu.

İlk sezon reytingleri alt üst eden Adım Farah​ dizisi, bu yıl beklenilen seviyelere ulaşamayınca değişikliğe gidildi ve dizi cumartesi gününe alındı. Final tarihi belli olan dizinin birkaç bölüm daha uzama ihtimali gündeme geldi.

ADIM FARAH DİZİSİNİN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU 

“Adım Farah” dizisi 2. sezonundan beklentinin altında izlenme oranlarına ulaşıncakanal, yurt dışı satışlarından dolayı gün değişikliğine gitmiş ve diziyi cumartesi gününe almıştı. Saner Ayar’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin 26. bölümde final yapacağı konuşulmaya başlandı ancak dizinin birkaç bölüm daha uzatılabileceği gündeme geldi.

Adım Farah dizisinin final tarihini seyirciler belirleyecek

30 BÖLÜME KADAR UZATILMASI SEYİRCİYE BAĞLI 

Son gelen bilgilere göre;  Adım Farahın bu hafta yayınlanacak 25. bölümdeki izlenme rakamlarına göre hareket edilecek. Eğer reytingler yükselirse Adım Farahın 30 bölüme kadar uzatılma ihtimali de var. Dizinin kadrosuna son olarak Genco Özak katılmıştı.

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...