Tgrt Haber

Adını Feriha Koydum'un Halil'i yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
01 Aralık 2023 16:46 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 16:46
Adını Feriha Koydum'un Halil'i yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu

Adını Feriha Koydum dizisinde oynadığı Halil karakteriyle popülerlik kazanan Ufuk Tan Altunkaya, yıllar sonra ortaya çıktı. Altunkaya’nın son halini görenler, “Feriha beğenmediğin Halil’e dön bir bak” yorumunu yaptı.

Başrollerini Hazal Kaya​ ve Çağatay Ulusoy​'un paylaştığı dizinin yankıları yıllar geçse de devam ediyor. Zaman zaman tekrar televizyon ekranında oynatılan "Adını Feriha Koydum" dizisinin fenomen karakteri Halil'in sosyal medya paylaşımları büyük ilgi görüyor. 

ADINI FERİHA KOYDUM HALİL’İ YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un olduğu, Adını Feriha Koydum dizisinin unutulmaz karakterlerinden biri olan Halil yıllar sonra ortaya çıktı. Televizyondan uzak duran Ufuk Tan Altunkaya, uzun süredir Almanya’da yaşıyor. Evli ve 1 çocuk babası Altunkaya, imajıyla da beğeni topluyor.

Adını Feriha Koydum'un Halil'i yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu

YORUMLAR GÜLDÜRDÜ 

Aynı zamanda oyunculuğunun yanı sıra yönetmen ve yapımcılık da yapan oyuncunun yeni imajını görenler esprili yorumlar yapmaya başladı. Salaş giyim tarzı ve dizideki farklı imajıyla dikkat çeken oyuncu, “Feriha beğenmediğin Halil’e dön bir bak” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

UFUK TAN ALTUNKAYA KİMDİR?

15 Mayıs 1984 yılında doğan Ufuk Tan Altunkaya,  Adını Feriha Koydum dizisinde Halil karakteriyle ün kazandı. Dizi ve tiyatro oyuncusu olan Altunkaya, Fatih (2013), Biz Size Döneriz (2017) ve Beni Böyle Sev (2013) adlı yapımlarda da rol aldı. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...