Tgrt Haber

Afra Saraçoğlu daha fazla dayanamadı... Soluğu savcılıkta aldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Haziran 2023 11:25 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 12:41
Afra Saraçoğlu daha fazla dayanamadı... Soluğu savcılıkta aldı!

Yalı Çapkını dizisiyle şöhreti yakalayan Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile samimi görüntüleriyle gündem olmuştu. Saraçoğlu, görüntülerden dolayı kendisi hakkında yapılan ve kişilik haklarına saldırıda bulunan yorumlarla ilgili şikâyette bulundu.

Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu​, son olarak dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir​ ile samimi görüntüler vermiş ve gündeme oturmuştu. Görüntüler sebebiyle ağır ithamlarda bulunan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

HAKLARINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK

Afra Saraçoğlu’nun menajeri sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Afra Saraçoğlu hakkında internet ve sosyal medya üzerinden hakaret içeren paylaşım yapan, kişilik haklarına saldırıda bulunan kişilerle ile alakalı olarak savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş olup, haklarında yasal işlem başlatılacaktır.” ifadelerini kullandı. 

Afra Saraçoğlu daha fazla dayanamadı... Soluğu savcılıkta aldı!

NE OLMUŞTU?

Mert Yazıcıoğlu​ ile 4 yıllık ilişkisini sonlandıran Afra Saraçoğlu'nun adı Mert Ramazan Demir ile anılmıştı. Hatta Mert Ramazan Demir, Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu'nun ilişkisinin bitme nedeni olarak gösterilmişti. Ancak her iki taraf da iddiaları net bir dille yalanlayarak arkadaş olduklarını dile getirmişti. Tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Mert Ramazan Demir ile samimi görüntüleri yakalanan Afra Saraçoğlu, ilişkisini itiraf etmek zorunda kaldı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...