Tgrt Haber

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir arasında neler oluyor? Gerçek ortaya çıktı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Eylül 2023 16:43 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 17:32
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir arasında neler oluyor? Gerçek ortaya çıktı…

Yalı Çapkını isimli dizinin başrol oyuncuları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun köşe bucak kaçarak yaşadıkları beraberlikleri yaz başında belgelenmişti. Sonrasında ayrılık haberleri çıkan çiftin arasındaki gerçek ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezona damga vuran yapımlar arasında yer alan Yalı Çapkını​ dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu​ ve Mert Ramazan Demir​, dizideki aşklarını gerçek hayatlarına da aktardı. Birliktelikleri tekne tatiliyle ortaya çıkan ünlü çift, samimi görüntüleriyle sosyal medyada çok konuşulmuştu. 

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir arasında neler oluyor? Gerçek ortaya çıktı…

YAPIM ŞİRKETİYLE ANLAŞMALARI OLDUĞU AÇIKLAYAMIYORLAR

Yalı Çapkını​ dizisiyle isimlerini Türkiye’ye duyuran genç oyuncular Afra Saraçoğlu​ ve Mert Ramazan Demir’in birliktelikleri magazin gündeminde bomba gibi düşmüştü Yaptıkları tekne tatilinde görüntülenen çiftin aşkı belgelenmişti. Ancak iki taraf da şimdiye kadar ilişkileri hakkında açıklama yapmaktan hep kaçındı. İkilinin büyük bir aşk yaşadığı ancak yapım şirketiyle anlaşmaları olduğu için bunu açıklayamadıkları gelen iddialar arasındaydı.  Son olarak çift ayrıldıkları iddia edildi. Ancak bu iddialar asılsız çıktı. İddiaya göre aslında Afra Saraçoğlu​ ile Mert Ramazan Demir​ arasında ayrılık hiç olmamış, çift beraberliklerini doludizgin yaşıyormuş. 

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...