Tgrt Haber

Afra Saraçoğlu taşındı! Kiraladığı dairenin fiyatı dudak uçuklattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
20 Kasım 2023 10:49 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 10:50
Afra Saraçoğlu taşındı! Kiraladığı dairenin fiyatı dudak uçuklattı

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini oynayan Afra Saraçoğlu, Bağdat Caddesi'ndeki evinden Bebek'e taşındı. Oyuncunun aylık kirasının 50 bin TL olduğu öğrenildi.

Mert Ramazan Demir ile başrolü paylaştığı Yalı Çapkını​ dizisindeki performansıyla konuşulan Afra Saraçoğlu​, sete daha yakın olması sebebiyle ev​ değiştirdi.

AFRA SARAÇOĞLU’NUN KİRASI DUDAK UÇUKLATTI

Afra Saraçoğlu'nun taşındığı bölgedeki evlerin kira fiyatlarının ise minimum 50 bin TL olduğu öğrenildi. Bağdat Caddesi​'ndeki evinden Bebek​'e taşınan güzel oyuncunun iş yoğunluğu ve uzun saatler yüzünden bu kararı aldığı öğrenildi.

Afra Saraçoğlu taşındı! Kiraladığı dairenin fiyatı dudak uçuklattı

AFRA SARAÇOĞLU'NUN BÖLÜM BAŞI ALDIĞI ÜCRET ORTAYA ÇIKTI

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu'nun bölüm başına 100 bin TL aldığı öğrenildi. Yeni sezonla birlikte bu rakamın değişeceği konuşulurken, böylece oyuncunun yeni sezonda aylık 400 bin TL’den fazla kazandığı ortaya çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...