Tgrt Haber

Afra Saraçoğlu’ndan Mert Ramazan Demir açıklaması: Son noktayı koydu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
01 Aralık 2023 10:48 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 10:49
Afra Saraçoğlu’ndan Mert Ramazan Demir açıklaması: Son noktayı koydu

Yalı Çapkını dizisinde birlikte rol alan ve Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in gerçek hayatta da birlikte olduğu öne sürülmüştü. Dün akşam doğum gününü kutlayan Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir sorularına “Sadece iş arkadaşıyız” dedi.

Dizideki birlikteliklerini gerçek hayata taşıyan Mert Ramazan Demir​ ve Afra Saraçoğlu​, yaz aylarının başında birlikte tatil yaparken görüntülenmişti. Bu zamana kadar soruları cevapsız bırakan Saraçoğlu, ilk kez Mert Ramazan Demir hakkında konuştu ve iddiaları yalanladı.

“DAHA FAZLA GÜNDEME GELMEK İSTEMİYORUM”

Dün akşam büyük bir organizasyon ile 25. Yaş gününü kutlayan Afra Saraçoğlu’nun doğum günü partisine dizideki rol arkadaşlarının yanı sıra Nurgül Yeşilçay​ da katıldı. Afra Saraçoğlu, basın mensuplarıyla sohbet ederken özel hayatıyla ilgili de ilk kez konuştu. Muhabirlerin sorularını cevaplayan oyuncu, Mert Ramazan Demir ile ilgili, "Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok" dedi. "Ayrılık sebebi ne?" sorusuna ise, "Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere" karşılığını verdi.

Afra Saraçoğlu’ndan Mert Ramazan Demir açıklaması: Son noktayı koydu

NURGÜL YEŞİLÇAY DA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASINDAYDI 

Afra Saraçoğlu'nun doğum günü kutlamasına Beril Pozam, Gözde Kansu, Çağlar Ertuğrul ve Nurgül Yeşilçay da katıldı. Afra Saraçoğlu'nun doğum günü kutlamasına katılan Nurgül Yeşilçay, muhabirlerle sohbet ederken, Afra Saraçoğlu'nun aniden gelip sarılmasıyla bir anda şaşkınlık yaşadı. Gözlerinin aktığını söyleyen oyuncu 'kesin nazar' dedi.
 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...