Tgrt Haber

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey birincisi İdil Bilgen yorumu! "Ben temsil etsem daha iyi"

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
12 Eylül 2024 14:58 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 17:16

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen hakkında konuştu. Sosyal medyada çok konuşan İldil Bilgen hakkında yorum yapan Ahmet Çakar, "Dalga mı geçiyorsunuz, ben temsil etsem daha iyi be!” dedi.

Dün akşam gerçekleşen organizasyon ile gerçekleşen Miss Turkey​ yarışmasında bu yılın birincisi 24 yaşındaki İdil Bilgen​ oldu. Sosyal medyayı ikiye İdil Bilgen hakkında bir yorum da Spor yorumcusu Ahmet Çakar​'dan geldi. 

AHMET ÇAKAR İDİL BİLGEN HAKKINDA KONUŞTU 

Miss Turkey 2024 birincisi ile ilgili konuşan Ahmet Çakar: "Ben kızımıza çirkin demiyorum; sevimli, tatlı, iyi huylu olabilir ama Türk genç kızını güzel olarak temsil etmesi… Dalga mı geçiyorsunuz, ben temsil etsem daha iyi be!” dedi. 

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey birincisi İdil Bilgen yorumu!

İDİL BİLGEN KİMDİR?

24 yaşında olan İdil Bilgen, 1.80 boyundadır. Koç Üniversitesi​ Tıp Fakültesi mezunu olan İdil Bilgen, sosyal medyada 3 bin takipçiye sahip. Miss Turkey 1.si olan İdil Bilgen, ülkemizi uluslararası platformda temsil edecek.

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey birincisi İdil Bilgen yorumu!

AHMET ÇAKAR'DAN AÇIKLAMA GELDİ 

Ahmet Çakar'ın sosyal medyada dolaşan videosu için açıklama yaptı. Ahmet Çakar, 2024 Miss Turkey birincisi İdil Bilgen için söylendiği iddia edilen sözleri 6 yıl önce söylediği belirterek, "Hepiniz yalancısınız ve trolsünüz ben bu ifadeleri bu kızımız için kullanmadım bu yaklaşık 6 yıl önce başka bir Türkiye güzeli kızımız içindi." dedi. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe12 Eylül 2024 17:45

Bu spor yorumcusunun da biraz abarttığını düşünüyorum. Miss Turkey kazananı eleştirmek pek yapıcı olmaz bence

Sonraki Haber Yükleniyor...