Tgrt Haber

Ahmet Kural ile Çağla Gizem'den oğullarıyla ilk poz! Ünlü isimler yorum yağmuruna tuttu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
02 Eylül 2024 12:35 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 13:40

Geçtiğimiz yıl avukat Çağla Gizem Şahin ile evlenen oyuncu Ahmet Kural, nisan ayında ise baba oldu. Oğlunu gözlerden uzak büyüten Ahmet Kural ve eşi Çağla Gizem Şahin ilk kez oğlunu paylaştı.

Avukat Çağla Gizem Şahin ile Bodrum​'da evlenen Ahmet Kural​, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunu paylaşamamaya özen gösteriyordu. Nisan ayında oğlu Kemal​'i kucağına alan Ahmet Kural eşi ve oğluyla eğlenceli videosunu ilk kez paylaştı. 

AHMET KURAL'DAN OĞLUYLA İLK PAYLAŞIM 

Yakın zamanda baba olan Ahmet Kural, ilk kez oğlu Kemal'in karesini paylaştı. Oğlunun yüzünü gizleyen Ahmet Kural, eşinin danslarına tepki veren oğlunun videosunu paylaştı. Videoyu beyaz kalp emojisi ile paylaşan Ahmet Kural, 1 milyon izlenmeye ulaştı. 

Ahmet Kural ile Çağla Gizem'den oğullarıyla ilk poz! Ünlü isimler yorum yağmuruna tuttu - 1. Resim

Son dönemde yakın arkadaşı Murat Cemcir​ ile yaşadığı polemikle gündemde olan Ahmet Kural'ın yakın arkadaşları Filiz Akın, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan ve İbrahim Büyükak ünlü ismi yorum yağmuruna tuttu.  Ahmet Kural ile Çağla Gizem'den oğullarıyla ilk poz! Ünlü isimler yorum yağmuruna tuttu - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...