Tgrt Haber

Ahmet Kural oğluna kavuştu! Bebeğin ismi ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
06 Nisan 2024 18:24 - Güncelleme : 06 Nisan 2024 18:24
Ahmet Kural oğluna kavuştu! Bebeğin ismi ortaya çıktı

Oyuncu Ahmet Kural, geçtiğimiz yıl avukat Çağla Gizem Şahin ile evlendi. Mutlu çift anne ve baba oldu. Ahmet Kural sosyal medya hesabından "Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik" dedi.

"İşler Güçler", "Kardeş Payı",  "Ailecek Şaşkınız", "Düğün Dernek", Çalgı Çengi" ve "Baba Parası" gibi yapımlarda rol alan oyuncu Ahmet Kural​ oğlunun Kadir Gecesi​'nde dünyaya geldiğini açıkladı. 

AHMET KURAL BABA OLDU 

Sosyal medya hesabından oğlunun doğduğunu açıklayan Ahmet Kural, "Bin aydan hayırlı Kadir geceniz mübarek olsun. Bu gece, bize ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah'ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiğimiz oğlumuz Kemal Kural geldi. Her şey yolunda. Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik" diyerek eşinin ve oğlunun sağlık durumunu paylaştı.

Ahmet Kural oğluna kavuştu! Bebeğin ismi ortaya çıktı - 1. Resim

OĞLUNA KEMAL İSMİNİ VERDİ 

Oğluna Kemal ismini veren Kural geçtiğimiz aylarda Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu programda, "Kemal ismini çok istiyoruz. Mustafa Kemal'den geliyor ismi. İnşallah olgun kemâle ermiş bir çocuk olur" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...