Tgrt Haber

Ahmet Tatlıses İbrahim Tatlıses'in artist sözlerine sosyal medyadan cevap verdi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
30 Ağustos 2022 07:36 - Güncelleme : 30 Ağustos 2022 07:45
Ahmet Tatlıses İbrahim Tatlıses'in artist sözlerine sosyal medyadan cevap verdi!

Bodrum’da kaza yapan ve ölümden dönen İbrahim Tatlıses’in yardımına uzun zamandır küs olduğu Ahmet Tatlıses koştu. Oğlu ile davalık olan İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlıses’in yardımına gelmesine tepki göstererek, “Artist, artist. Geldi, numarasını yaptı gitti” dedi. Ahmet Tatlıses babasının sözlerine sosyal medyadan paylaşım yaparak cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde İbrahim TatlısesBodrum’da kaza​ geçirerek ölümden döndü. Araçtan çıkan yangın ve şarampole devrilmesine rağmen kazayı hafif yara ile atlatan İbrahim Tatlıses akşam ise konsere​ çıktı. İbrahim Tatlıses’in kaza yaptığını duyan ve olay yerine gelen ilk isimlerden birisi ise küs ve davalık olduğu Ahmet Tatlısesoldu.

İBRAHİM TATLISES’TEN OĞLUNA SERT SÖZLER

Ekiplere yardım eden ve babasının yanından ayrılmayan Ahmet Tatlıses hastaneye kadar babasına eşlik etti. Yaşanan bu gelişmeler aradaki buzlar eriyecek mi? sorusunu akıllara getirirken İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses’e sert sözlerle tepki gösterdi.  Ahmet Tatlıses ile “Barış marış yok, kimseyle barışmadım” İbrahim Tatlıses gazeteci Bilal Özcan’a “Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik; kahvaltıda neredeydi? Artist; artist… Geldi, numarasını yaptı gitti” şeklinde konuştu.

AHMET TATLISES ‘ARTİST SÖZLERİNE CEVAP VERDİ

Bu sözler sonrasında Ahmet Tatlıses dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Instagram hesabından fotoğrafını paylaşan Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses’e gönderme yaptı.

Tatlıses paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum; ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil… Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz… Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla"

Ahmet Tatlıses İbrahim Tatlıses'in artist sözlerine sosyal medyadan cevap verdi!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...