Tgrt Haber

Ahu Tuğba'nın hastalığı belli oldu! Apar topar hastaneye kaldırılmıştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Haziran 2024 15:09 - Güncelleme : 20 Haziran 2024 15:09
Ahu Tuğba'nın hastalığı belli oldu! Apar topar hastaneye kaldırılmıştı

Yeşilçam’ın ünlü ismi Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Kızı Anjelik annesi için sevenlerinden dua istemişti. Ünlü oyuncunun hastalığı belli oldu.

Kızının yanına Amerika’ya giden 68 yaşındaki usta oyuncu Ahu Yağtu​, burada trafik kazası​ geçirmiş ve 3 hafta yoğun bakımda kalmıştı. Geçtiğimiz gün tekrar hastaneye kaldırılan ünlü ismin  "KOAH" olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ile mücadele ettiği ortaya çıktı.

AHU TUĞBA'NIN HASTALIĞI ORTAYA ÇIKTI 

Ahu Tuğba'nın geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldığını kızı duyurmuştu. Tuğba'nın hastanede çekilen fotoğrafı sevenlerini endişelendirirken, usta ismin hastalığı ortaya çıktı. Onur Akay'ın haberine göre; "Canım dostum Ahu Tuğba, çok uzun bir süredir kısa adı "KOAH" olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ile mücadele ediyor. Kızı yakın dostum Anjelik, bana yıllar önce bu rahatsızlığını anlatmıştı ama Onur abiciğim bu aramızda kalsın dediği için yazmamıştım. Hava yollarının daralması sonucu rahat ve sağlıklı bir şekilde nefes almayı engelleyen bir akciğer hastalığı ile mücadele eden Ahu ablam, Amerika​'da hastanede maskelerle yatıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin..." ifadelerini kullandı.

Ahu Tuğba'nın hastalığı belli oldu! Apar topar hastaneye kaldırılmıştı - 1. Resim

KOAH​ NEDİR?

KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı), akciğer hastalığıdır. Hava yollarının daralması sonucu rahat ve sağlıklı bir şekilde nefes almayı engelleyen KOAH, kesin tedavisi bulunmayan bir hastalıktır. KOAH'ın belirtileri arasında öksürük ve nefes darlığı var. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...