Tgrt Haber

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya zehir zemberek sözler! Nuri Alço'dan cevap geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
04 Eylül 2024 09:56 - Güncelleme : 04 Eylül 2024 15:06
Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya zehir zemberek sözler! Nuri Alço'dan cevap geldi

Miami'deki evinde hayatını kaybeden Ahu Tuğba'nın ölüm haberini Yeşilçam oyuncusu Nuri Alço duyurmuştu. Annesi Ahu Tuğba’yı kaybeden kızı Anjelik, ilk kez açıklama yaparak Nuri Alço’ya yüklendi. Nuri Alço'nun annesinin yakın arkadaşı olmadığını belirten Anjelik, "Kendini, annemin dostu lanse edip prim yapmaya çalışanlar var" dedi.

Yeşilçam​'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba​, 69 yaşında Miami​'deki evinde hayatını kaybetti. Kızı Anjelik​'in de evde olduğu sırası fenalaşan Ahu Tuğba, KOAH​ nedeniyle hayatını kaybetti. Annesinin ölümü sonrası ilk kez konuşan Anjelik, Nuri Alço'yu prim yapmakla suçladı. 

AHU TUĞBA'NIN KIZI, NURİ ALÇO'YA ÖFKE KUSTU 

Günaydın gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, Nuri Alço'ya sitemde bulundu. Annesinin ölüm haberiyle Nuri Alço'nun isminin sürekli yan yana gelmesinden rahatsızlık duyduğunu belirten Anjelik, "Nuri Alço mesela. Sürekli beyan halinde, anlamak mümkün değil. Annemin ölüm haberinde niye Nuri Alço'nun adı geçiyor anlamıyorum. Cenazeye yönelik yardımda da bulunmadı. Kendisi sadece başın sağ olsun diye telefon açtı." Cenaze işlemleriyle kendisinin ve gazeteci büyüklerinin ilgilendiğini söyleyen Anjelik, manevi babası Örfi Bilgin'in yanı sıra Cemal Kalyoncu ve Mevlüt Çavuşoğlu'nun da konsolosluk aracılığıyla ulaştığını ve yardımcı olduğunu aktardı. Annesinin "Ben ölürsem beni burada bırakma, beni doğdum yere gömün" dediğini belirten Anjelik, bu işlem için 20 bin dolar gerektiğini söyleyerek "Kültür Bakanlığımız üstlenmek istiyor. Başka yardım etmek isteyenler de var" dedi.

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya zehir zemberek sözler!


NURİ ALÇO'DAN AHU TUĞBA'NIN KIZI ANJELİK'E CEVAP VERDİ 

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik verdiği röportajda Nuri Alço ile annesinin arkadaş olmadığını ve usta oyuncu Nuri Alço'nun prim için açıklamalar yaptığını söylemişti. Nuri Alço sosyal medya hesabından Anjelik'e cevap vererek, "Anjelik beni aradı ‘Abi böyle haberler çıkmış ben böyle bir şey demedim bilgin olsun’ dedi.” diyerek iddialara cevap vermiş oldu.

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya zehir zemberek sözler! Nuri Alço'dan cevap geldi - 2. Resim

 

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya zehir zemberek sözler!


AHU TUĞBA'NIN ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU 

Annesinin son 2 haftadır kötü olduğunu belirten Anjelik, kendisinin hastane ısrarlarına annesinin olumlu cevap vermediğini belirtti. Annesinin KOAH ile mücadele ettiğini belirten Anjelik, "Ağır KOAH hastasıydı. Nefes alamadığı için inliyordu. Çok ısrar ettim ama ikna edemedim. Yatakta ölü bulunması ve saatler önce ölmesinden dolayı polisler incelemeye aldı" diye konuştu.

Ahu Tuğba'nın ölüm sebebini de açıklayan Anjelik, "Annem başım ağrıyor diye migren ilaçları almıştı. Aç karnına aldığı için mideyi kanatmış. Yemek bile yiyemiyordu. Şekerli yoğurt vermiştim. Şimdi polisler tüm ilaçlarını topladı ve incelemeye aldı" dedi.

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya zehir zemberek sözler!

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...